Tárcsás darabolók, más néven körfűrész gépeinket az ILERI TEKNIK gyárából szállítjuk. A Bursában tevékenykedő gyártó több évtizedestapasztalattal készít kézi, félautomata és automata fűrészeket, amely mindegyike megtalálható a Gordiusz Alfa portfóliójában is.

Szalagfűrész gépeink középkategóriájú szerszámgépek, de ár/értéket figyelembe véve a legjobb választás. A gyártó az UZAY MAKINA nagy hangsúlyt fektet a konfiguráció folyamatos fejlesztésére.

Számos innovatív fejlesztéseket hajt végre évről évre fűrészgépein, amelynek köszönhetően folyamatosan javul minőségi mutatója és ezzel együtt a szalagfűrész berendezések élettartama.


Tudta ön, hogy a Gordiusz Alfánál minden fémmegmunkáláshoz szükséges gépet megtalál a termékportfólióban? Legyen szó lemeztechnológiáról vagy forgácsolástechnológiáról, cégünk a legmodernebb technológiai megoldásokkal kínálja az alábbi termékeket:

VÍZVÁGÓK, LÉZERVÁGÓK (FIBER), PLAZMAVÁGÓK, CSŐHAJLÍTÓK ÉS PROFILHAJLÍTÓK, ÉLHAJLÍTÓK, LEMEZHENGERÍTŐK, PRÉSEK ÉS ADAGOLÓK, PANELHAJLÍTÓ CELLÁK, STANCOLÓK ÉS KICSÍPŐK EGYENGETŐK

MEGMUNKÁLÓKÖZPONTOK, ESZTERGÁK, SZIKRAFORGÁCSOLÓK, KÖSZÖRŰK, FÚRÓGÉPEK, FÚRÓ-MARÓMŰVEK, DARABOLÓK

A fémmegmunkálást kiegészítve további technológiákkal és termékekkel is állunk rendelkezésére:

MÉRÉSTECHNIKA, ROBOTTECHNOLÓGIA, HEGESZTÉSTECHNIKA, FELÜLETKEZELÉS, ANYAGMOZGATÁS, LÉGTECHNIKA, ÜZEMBERENDEZÉSEK, SZERSZÁMOK, FRÖCCSÖNTÉS, 3D NYOMTATÁS, SZOFTVEREK, IPARI DIGITALIZÁCIÓ