FÚRÓ-MARÓMŰVEK / HORIZONTÁL MEGMUNKÁLÓ KÖZPONTOK

Az FFG FEELER és SANCO márkák CNC fúró-maróműveket, míg a szintén FFG Csoporthoz tartozó SACHMAN CNC mozgótornyos fúró-maróművet kínál termékpalettájáról.

A vízszintes fúró-marómű közepes és nagyméretű hegesztett, tömb alkatrészeken lévő hengeres felületek és ezek tengelyére merőleges síkok készítésére alkalmas. Jellemzője, hogy a főorsó Z irányban előtolható orsóhüvelyben (W tengely vagy pinole orsó) van, hogy a gyakran előforduló rövid furatok fúrásakor ne kelljen a munkadarabot hordozó teljes szánrendszert mozgatni. Az orsóhüvely körül a főorsónál lassabban forgó tárcsa alakú síktárcsa van, ami a sugárirányban előtolható síktárcsa szánt hordozza. A síktárcsa szánra fogott egyélű esztergáló szerszámmal készíthetők a főorsó tengelyre merőleges síkfelületek, és a főorsóval egytengelyű forgásfelületek is. A körasztal a munkadarab szöghelyzetének beállítására szolgál, forgása közben is forgatható egyes gépeknél.

 


Tudta ön, hogy a Gordiusz Alfánál minden fémmegmunkáláshoz szükséges gépet megtalál a termékportfólióban? Legyen szó lemeztechnológiáról vagy forgácsolástechnológiáról, cégünk a legmodernebb technológiai megoldásokkal kínálja az alábbi termékeket:

VÍZVÁGÓK, LÉZERVÁGÓK (FIBER), PLAZMAVÁGÓK, CSŐHAJLÍTÓK ÉS PROFILHAJLÍTÓK, ÉLHAJLÍTÓK, LEMEZHENGERÍTŐK, PRÉSEK ÉS ADAGOLÓK, PANELHAJLÍTÓ CELLÁK, STANCOLÓK ÉS KICSÍPŐK EGYENGETŐK

MEGMUNKÁLÓKÖZPONTOK, ESZTERGÁK, SZIKRAFORGÁCSOLÓK, KÖSZÖRŰK, FÚRÓGÉPEK, FÚRÓ-MARÓMŰVEK, DARABOLÓK

A fémmegmunkálást kiegészítve további technológiákkal és termékekkel is állunk rendelkezésére:

MÉRÉSTECHNIKA, ROBOTTECHNOLÓGIA, HEGESZTÉSTECHNIKA, FELÜLETKEZELÉS, ANYAGMOZGATÁS, LÉGTECHNIKA, ÜZEMBERENDEZÉSEK, SZERSZÁMOK, FRÖCCSÖNTÉS, 3D NYOMTATÁS, SZOFTVEREK, IPARI DIGITALIZÁCIÓ