Megmunkálóközpontok és portálmarógépek

Több tengelyes megmunkálóközpontok:

  • 3 tengelyes megmunkálóközpontok
  • 4 tengelyes megmunkálóközpontok
  • 5 tengelyes megmunkálóközpontok

Nagyméretű megmunkálóközpontok:

  • dupla oszlopos megmunkálóközpontok
  • mozgótornyos megmunkálóközpontok
  • fixasztalos megmunkálóközpontok

Megmunkálóközpontjaink FFG vezérmárkánk világszínvonalú márkái a Feeler, a Sanco, a Jobs, a Sachman, a Rambaudi és a Sigma gyártósorairól érkeznek, de kínálatunkban Takang gép is található.

A megfelelő megmunkálóközpont kiválasztása érdekében partnereinknek lehetőséget adunk, hogy ellátogassanak velünk a cégcsoport olaszországi bemutatótermébe, ahol nemcsak megnézhetik megmunkálóközpontjainkat, de megtekinthetik a JOBS szerszámgépgyártó üzemet is.

Mozgóoszlopos megmunkálóközpont tekintetében a SACHMAN termékcsalád a legmegfelelőbb választás.

A gépeket öntött vaságyának és különleges T kialakításának köszönhetően maximális stabilitás jellemzi. A hosszirányú (X) mozgást az asztal, míg a keresztirányú (Y) és függőleges (Z) irányú mozgást a torony végzi, így a következő előnyöket érjük el:

Ha a géptorony teljesen hátramegy, kiválóan alkalmazhatók hosszú szerszámok, például hosszú fúrók.

A marófej és a torony távolsága mindig azonos így keresztirányú forgácsolás esetén is megfelelő a stabilitás.

A T megoldás nagy geometriai pontosságot és forgácsolási teljesítményt biztosít.

Mozgóoszlopos megmunkálóközpontjaink elérhetőek sztenderd és körasztalos kivitelben is, amelyek felszerelhetők két vagy akár több palettás rendszerrel, különböző típusú marófejjel és vezérléssel. Így akár 6 tengelymozgás is elérhető velük, ami kiválóan alkalmas 3D megmunkálásokhoz.

Fix asztalos megmunkálóközpontot a JOBS a RAMBUADI és a SANCO márkanév alatt kínálunk. A név és a termékeket használó márkák, mint például a Boing, BMW, Ford, Siemens fémjelzik a minőséget.

Legyen szó normál vagy óriás méretű, egy vagy dupla oszlopos, duplaorsós vagy körasztalos megmunkálóközpontról termékportfoliónkban minden igényre találunk megoldást.

Megmunkáló gépeink nagyon kedveltek a gépjármű gyártás a repülőgép gyártás területein, de elégedett ügyfeleink vannak az általános mérnöki feladatokat ellátó üzemekben és alkatrészgyártók körében is.

Legyen szó nehéz megmunkálási és nagy forgácsolási erőket igénybevevő folyamatokra, mindenre van megoldás, ha az FFG Europe termékei közül választ.

Portálmarógépek

A portálmarógép esetében az asztal csak egy vízszintes irányú mozgást végez. Így alkalmas nagyméretű alkatrészeken lévő főleg sík felületek megmunkálására. A munkát egyszerűbbé teszik a különböző marófejek, melyek segítségével egy fogásból körbemunkálható a munkadarab. A portálmarógépeken az X és Z tengelymozgást a két oszlop között elhelyezkedő hídra felszerelt blokk végzi.

Általános megmunkáló (VMP)

VMP-45A 5 tengelyes

Videók VMP-QMP apc

HV széria

VB széria

Általános megmunkáló (VMP):

TC széria

FMH széria

EH széria

5 TENGELYES MEGMUNKÁLÓKÖZPONTOK

U-600

U-800

SV-350

MT-1000 Maró-eszterga központ