Szikraforgácsolók megbízható gyártótól

A merev, finomszemcsés öntöttvasból készült gépstruktúrának köszönhetően az ARISTECH szikraforgácsolók megbízható megoldást nyújtanak a szerszámgyártás folyamataiban.

Tömbszikra-, huzalszikra-forgácsolóink és startlyukfúróink korszerű EDM, azaz elektromos kisülés technológiára épülnek.

  • Tömbszikra-forgácsolónk elérhető CNC és MD vezérelt, ZNC manuális, illetve LS programozható szériákban.
  • Huzalszikra-forgácsolónk 2 típusban rendelhető, manuális illetve automata huzalbefűzéses kivitelben.

A startlyukfúró kompakt kialakításnak köszönhetően kis helyet foglal. A digitális kijelző opcionálisan 3 tengelyes rendszerrel is rendelhető, amelynek eredményeként nagyon könnyű a pozicionálás.

Az Aristechről

A tajvani cég 1988 óta gyárt szikraforgácsolókat. 1995-ben, ’96-ban és ’97-ben a Tajvani Gazdasági Minisztériumtól megkapta a „Kiváló Tajvani Termék” hitelesítést. 1998 óta megfelelnek az ISO-9002, 2001 óta pedig az ISO-9001 minősítésnek is, így szikraforgácsolóik valóban a világ élmezőnyébe tartoznak. Számos európai országban, így Spanyolországban, Németországban, Franciaországban és Olaszországban vannak jelen márkaképviselettel és ügyfélszolgálattal. Minőségi szikraforgácsolóikhoz első osztályú supportot és alkatrészellátást biztosítanak.

 


Tudta ön, hogy a Gordiusz Alfánál minden fémmegmunkáláshoz szükséges gépet megtalál a termékportfólióban? Legyen szó lemeztechnológiáról vagy forgácsolástechnológiáról, cégünk a legmodernebb technológiai megoldásokkal kínálja az alábbi termékeket:

VÍZVÁGÓK, LÉZERVÁGÓK (FIBER), PLAZMAVÁGÓK, CSŐHAJLÍTÓK ÉS PROFILHAJLÍTÓK, ÉLHAJLÍTÓK, LEMEZHENGERÍTŐK, PRÉSEK ÉS ADAGOLÓK, PANELHAJLÍTÓ CELLÁK, STANCOLÓK ÉS KICSÍPŐK EGYENGETŐK

MEGMUNKÁLÓKÖZPONTOK, ESZTERGÁK, SZIKRAFORGÁCSOLÓK, KÖSZÖRŰK, FÚRÓGÉPEK, FÚRÓ-MARÓMŰVEK, DARABOLÓK

A fémmegmunkálást kiegészítve további technológiákkal és termékekkel is állunk rendelkezésére:

MÉRÉSTECHNIKA, ROBOTTECHNOLÓGIA, HEGESZTÉSTECHNIKA, FELÜLETKEZELÉS, ANYAGMOZGATÁS, LÉGTECHNIKA, ÜZEMBERENDEZÉSEK, SZERSZÁMOK, FRÖCCSÖNTÉS, 3D NYOMTATÁS, SZOFTVEREK, IPARI DIGITALIZÁCIÓ

Tekintse meg szikraforgácsolóinkról készült képeinket!