EOY DÍJAZOTT LETT BESZÁLLÍTÓNK AZ FFG ELNÖKE

Örömmel újságoljuk el, hogy egyik legnagyobb beszállítónk az FFG (Fair Friend Group) elnök vezérigazgatója Jimmy Chu a napokban elnyerte
a neves nemzetközi Ernst & Young – Év Üzletembere díjat.

A multinacionális vállalatmonstrum többek között megmunkálóközpontokat, esztergákat és egyéb forgácsoló gépeket gyárt a világ több pontján, hazánkhoz legközelebb Olaszországban a JOBS gyárában.

Az Ernst & Young világszerte nagy presztízsű üzleti elismerésének díjazottjait minden évben független bírálóbizottság választja ki,
nemzetközileg felállított kritériumrendszer alapján. A döntésben a díjazott által vezetett társaság eredményei mellett a stratégiai szemlélet, a személyes integritás, a kockázatvállalási hajlandóság, a nemzetközi hatás, valamint az innovációhoz való hozzáállás is fontos szerepet játszik.

Korábban olyan üzletemberek nyerték el ezt a kitüntetést, mint Michael Dell, a Dell Computertől, Howard Schultz Starbucks a Starbucks Coffee Company-tól, vagy például Jeff Bezos az Amazon.com atyja.

Jimmy Chu az elismerést innovatív gondolkodásmódjának, a kiváló minőség melletti elkötelezettségének, a világszintű ipari integrációért tett törekvéseinek köszönheti többek között, de kiemelkedő társadalmi szerepvállalását is elismerték.

Chu úr nagyvonalúan az FFG családnak, azaz dolgozóinak, forgalmazóinak tulajdonítja a sikert, örömében és büszkeségében mi a Gordiusz Alfa csapata is osztozunk.

A díjátadó gálára ez év június 17-én kerül sor Monte Carlóban, Monacóban.

 

 

 

Ismerje meg az FFG Group-ot és termékeit: