Minőségi csőhajlítók világmárkáktól

Csőhajlító, illetve profilhajlító technológiai igényét két világszínvonalú gyártón keresztül tudjuk kielégíteni. Akyapak márkánk jó minőségű, megbízható, széles körű termékpalettával rendelkezik, míg CSM gépeink egyedi igényekre szabott szerszámozhatóságával és óriási gépválasztékával kiemelkedik a csőhajlítók felhozatalából.

Az AKYAPAK NC és CNC vezérlésű hidraulikus csőhajlítóit 2, 4 és 6 méteres kivitelben forgalmazzuk 38-80 mm csőátmérőkhöz. Acél, rozsdamentes acél, alumínium, sárgaréz, réz és bármely más hajlítható anyag hajlítására megmunkálására alkalmas, az egyszerűtől a komplex formákig. Ezek a csőhajlítók használatosak az autóiparban, bútorkészítésben, hűtő-fűtő szigetelés és hasonló gyártók körében egyaránt, ahol a magas minőséget és produktivitást helyezik előtérbe.

CSM csőhajlítók

A CSM úttörő szerepet játszik a leginnovatívabb NC és CNC csőhajlító gépek gyártójaként világszerte, 6-254 mm átmérő megmunkálására alkalmas gépkínálattal.

Csőhajlító gépeik megtalálhatóak legkülönbözőbb iparágakban, például a légi közlekedésben, az autóiparban, az építőiparban, egészségügyben, hajógyártásban, erőmű technológiában.

A CSM csőhajlítók exkluzív designnal készülnek és jóval kompaktabbak, egységesebbek, mint más gyártók termékei. Gépei optimális teljesítményt nyújtanak amellett, hogy energiagazdaságosak és környezetbarátok.

Elérhető CSM csőhajlító termékek:

3D-s huzal és dróthajlító cellák

hidraulikus, CNC elektromos- hibrid és teljesen elektromos csőhajlítók, 3-5 szerszámmal

csővég megmunkáló gépek

csőhajlítók csődaraboló körfűrésszel kombinálva

automatizált hajlító cellák

AKYPAK PROFILHAJLÍTÓ – PROFILT PROFIN

A török AKYAPAK a profithajlítók terén is komplex megoldásokat kínál erős és megbízható idomhajlítóival. Termékeik legnagyobb előnye, hogy a munkadarabokat alacsony hajlítási deformációval képesek meghajlítani. Bővíthető tekercsátmérőjüknek köszönhetően lényegében nincs méretlimit. A nagy csapágymérettel rendkívül nagy hajlító nyomaték érhető el.

A hidraulikus hengerek kiemelkedő teljesítményének, valamint az univerzális görgőknek köszönhetően nagyobb részek is gond nélkül hajlíthatók. A három hajtott görgő nagy kapacitású hajlítási folyamatok kivitelezését is lehetővé teszi, valamint segítségükkel minimálisra csökkenthető a hajlított anyag csúszása is.

A két alsó hidraulikus hajtású görgő mozgatása egymástól függetlenül is lehetséges, így a kezelő mindkét irányból előtörést tud végrehajtani az anyagon (ellentétben azokkal a gépekkel, melyeknek csak a felső görgője hajtott). A három irányba mozdítható oldaltámaszokkal csökkenthető a deformáció, emellett szögek és spirálok megmunkálása esetén segítik a hajlítást.

Tekintse meg az általunk forgalmazott csőhajlítókról készült fényképeket és videókat!

CSM csőhajlító