Az Arku egyengetők és precíziós egyengetők 0,5 mm és 60 mm közötti vastagságú – lézerrel, lánggal és plazmával vágott részekkel egyaránt gyorsan, precízen és könnyedén – dolgozik hidegen is. Az ECOMASTER® és FLATMASTER® sorozatoknak köszönhetően elektromechanikus és hidraulikus konstrukciók közül választhatunk. A FLATMASTER®-t az integrált egyengetési rés szabályzása és a hengerek „gyors-csere” módszere teszik egyedülállóvá.

Az ARKU több,  mint 80 éve nagyban befolyásolja a  lemezmegmunkálói  piacot. Ez főleg fejlesztéseinek köszönhető, amelyek napjainkban is jelentős hatással vannak a lemeziparra. Termékfejlesztési stratégiájuk elsősorban az energiaellátásra épül, sikerük kulcsa, hogy az ügyféljavaslatokat figyelembe véve hajtják végre a kivitelezést, megvalósítást.

Az ARKU jelentős újításai / VILÁGSZABADALMAI:

CompactFeed® – adagoló egyengető

EcoPlan® – szabadalmaztatott hajtási koncepció

TwinShuttle® – menetegység

HiCapPLUS® kazettás változó rendszer – nagy kapacitású egyengető

FlatMaster® – egyedi alkatrész szintező


 

Tudta ön, hogy a Gordiusz Alfánál minden fémmegmunkáláshoz szükséges gépet megtalál a termékportfólióban? Legyen szó lemeztechnológiáról vagy forgácsolástechnológiáról, cégünk a legmodernebb technológiai megoldásokkal kínálja az alábbi termékeket:

VÍZVÁGÓK, LÉZERVÁGÓK (FIBER), PLAZMAVÁGÓK, CSŐHAJLÍTÓK ÉS PROFILHAJLÍTÓK, ÉLHAJLÍTÓK, LEMEZHENGERÍTŐK, PRÉSEK ÉS ADAGOLÓK, PANELHAJLÍTÓ CELLÁK, STANCOLÓK ÉS KICSÍPŐK EGYENGETŐK

MEGMUNKÁLÓKÖZPONTOK, ESZTERGÁK, SZIKRAFORGÁCSOLÓK, KÖSZÖRŰK, FÚRÓGÉPEK, FÚRÓ-MARÓMŰVEK, DARABOLÓK

A fémmegmunkálást kiegészítve további technológiákkal és termékekkel is állunk rendelkezésére:

MÉRÉSTECHNIKA, ROBOTTECHNOLÓGIA, HEGESZTÉSTECHNIKA, FELÜLETKEZELÉS, ANYAGMOZGATÁS, LÉGTECHNIKA, ÜZEMBERENDEZÉSEK, SZERSZÁMOK, FRÖCCSÖNTÉS, 3D NYOMTATÁS, SZOFTVEREK, IPARI DIGITALIZÁCIÓ