A Gordiusz Alfa által forgalmazott AKYAPAK típusú lemezhengerítők a legfelfejlettebb technológiai funkciókkal vannak felszerelve, ami nagyban megkönnyíti a munkát a gépkezelő számára. A görgők hidraulikus hajtásúak, azaz mind a felső mind az oldalsó görgők hidraulikusan mozognak fel/le. A felső görgőn a tengelyburkolat nyitható/zárható, illetve a felső tengely könnyedén, automatikusan emelhető fel a vezérlőpultról. A vezérlőpult rendszere CNC és NC opcióval is elérhető. Az AHS hidraulikus lemezhajlítók nem csak a hajlítási műveleteket könnyítik meg, de a ciklusidőt is csökkentik, amellyel egyenesen arányosan nő a termelékenység.

Hidraulikus és elektronikus biztonsági berendezésekkel felszerelt, hidraulikus lemezhengerítő gépeink valamennyi görgőjében önbeállító görgőtengelyek kaptak helyet. Ennek következtében, lecsökkent a súrlódás, így megnövelve a lemezhengerítő hatásfokát.

A lemezhengerítő gépek felépítése rendkívül erős, melyet kimagaslóan megbízhatóvá tesz az ST-52-es minőségű, hegesztett acél vázszerkezet, a hengertengely átmérők és anyagok, az alkalmazott csapágyak, illetve a hajlító nyomaték.

A fent említett jellemzőket, a fejlett technológiát és a magas minőséget a CE,ISO 9001-2008, TSEK és TURQUM tanúsítványok igazolják.


 

Tudta ön, hogy a Gordiusz Alfánál minden fémmegmunkáláshoz szükséges gépet megtalál a termékportfólióban? Legyen szó lemeztechnológiáról vagy forgácsolástechnológiáról, cégünk a legmodernebb technológiai megoldásokkal kínálja az alábbi termékeket:

VÍZVÁGÓK, LÉZERVÁGÓK (FIBER), PLAZMAVÁGÓK, CSŐHAJLÍTÓK ÉS PROFILHAJLÍTÓK, ÉLHAJLÍTÓK, LEMEZHENGERÍTŐK, PRÉSEK ÉS ADAGOLÓK, PANELHAJLÍTÓ CELLÁK, STANCOLÓK ÉS KICSÍPŐK EGYENGETŐK

MEGMUNKÁLÓKÖZPONTOK, ESZTERGÁK, SZIKRAFORGÁCSOLÓK, KÖSZÖRŰK, FÚRÓGÉPEK, FÚRÓ-MARÓMŰVEK, DARABOLÓK

A fémmegmunkálást kiegészítve további technológiákkal és termékekkel is állunk rendelkezésére:

MÉRÉSTECHNIKA, ROBOTTECHNOLÓGIA, HEGESZTÉSTECHNIKA, FELÜLETKEZELÉS, ANYAGMOZGATÁS, LÉGTECHNIKA, ÜZEMBERENDEZÉSEK, SZERSZÁMOK, FRÖCCSÖNTÉS, 3D NYOMTATÁS, SZOFTVEREK, IPARI DIGITALIZÁCIÓ