Weinbrenner panelhajlító cella –  elismert márka több mint 50 éve

Német márkánk  a jó minőséget és a megbízhatóságot szavatolják. Mára a Weinbrenner  egy olyan nemzetközi szereplővé vált, amely az ipar lemezhajlítási szektorában szinte minden követelménynek megfelelő termékskálával rendelkezik. A cég által előállított jó minőségű gépek a legújabb technológiák felhasználásával készülnek, mind a mechanikai, hidraulikus és az elektromos elemeket tekintve. A Weinbrenner komplett hajlító cella tökéletesen alkalmazható lemezből készített alakzatok rugalmas, félautomata és komplex munkadarabok elkészítésére. A nyitott struktúrájának köszönhetően a B12 használható különálló gyártási elemként, ugyanúgy, mint egy gyártási lánc integrált elemeként.

A Baykal panelhajlító cellájával leegyszerűsítheti és lerövidítheti a gyártást.

Végezze el a teljes folyamatot elektromos szervo préssel és robotos automatizálással, emberi beavatkozás igénye nélkül. Az elektromos szervo prés gyors, gazdaságos és csendes működésének nagyszerűsége párosul a munkahelyi balesetek minimális kockázatával, köszönhetően a kezelő nélküli üzemeltetésnek.

Az automatizált, robottechnológiával üzemeltetett élhajlító cella a legjobb választás mindenkinek, aki rugalmas megoldást keres az elérhető leghatékonyabb és legeredményesebb munkadarab-hajlításra. Kiemelkedő hajlító funkció, költségtakarékos megoldás, alacsony energiafogyasztás jellemzi elsősorban ezt a lemezmegmunkáló szerszámgépet. Az olajcsere nélküli, csendes működési elv, döntő érv lehet a választás mellett. Az opcionális tartozékként kapható, automatikus robotkar időt takarít meg, és fokozza a termelés hatékonyságát, mivel nem szükséges a leállítás/indítás.