BPM Stancolók: Fejlettebb ergonómia, dinamika és nagyfokú precizitás
A Baykal stancolója akár túlméretezett fémlemezek feldolgozására is alkalmas. Nagy tengelysebesség és magas löketszám jellemzi a szerszámgépet. Modern szerkezetű, csúcsszínvonalú mechanikus és elektronikus automatizáló egységek jellemzik. Mindezen jellemzők és felszereltség mellett a gép megőrizte kompakt szerkezetét. Rendelhető revolverfejes kivitelben is.
HKA Kicsípők: A legelőnyösebb választás
A cégünk által forgalmazott állítható szögű sarokkicsípő  gépek akár 6 milliméteres lemezvastagságot is elbírnak. A géptest kemény, robusztus kivitelben készül, könnyen kezelhető, biztonságos, sokoldalú és hosszú élettartamú.
A HKA hidraulikus sarokkicsípő, melynek kialakításakor a valós igényeket tartották szem előtt, előnyös választás gyártóüzeme számára.


 

Tudta ön, hogy a Gordiusz Alfánál minden fémmegmunkáláshoz szükséges gépet megtalál a termékportfólióban? Legyen szó lemeztechnológiáról vagy forgácsolástechnológiáról, cégünk a legmodernebb technológiai megoldásokkal kínálja az alábbi termékeket:

VÍZVÁGÓK, LÉZERVÁGÓK (FIBER), PLAZMAVÁGÓK, CSŐHAJLÍTÓK ÉS PROFILHAJLÍTÓK, ÉLHAJLÍTÓK, LEMEZHENGERÍTŐK, PRÉSEK ÉS ADAGOLÓK, PANELHAJLÍTÓ CELLÁK, STANCOLÓK ÉS KICSÍPŐK EGYENGETŐK

MEGMUNKÁLÓKÖZPONTOK, ESZTERGÁK, SZIKRAFORGÁCSOLÓK, KÖSZÖRŰK, FÚRÓGÉPEK, FÚRÓ-MARÓMŰVEK, DARABOLÓK

A fémmegmunkálást kiegészítve további technológiákkal és termékekkel is állunk rendelkezésére:

MÉRÉSTECHNIKA, ROBOTTECHNOLÓGIA, HEGESZTÉSTECHNIKA, FELÜLETKEZELÉS, ANYAGMOZGATÁS, LÉGTECHNIKA, ÜZEMBERENDEZÉSEK, SZERSZÁMOK, FRÖCCSÖNTÉS, 3D NYOMTATÁS, SZOFTVEREK, IPARI DIGITALIZÁCIÓ