ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

GÉPSZERVIZ / ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTÉS / MŰSZAKI TANÁCSADÁS


GÉPTELEPÍTÉS - GÉPMOZGATÁS / GÉPKEZELŐ OKTATÁS


A Gordiusz Alfánál kiemelten fontos az ügyfélszolgálat és az ügyfélszolgálati tevékenység. Nálunk elsődleges, hogy az eladott gépekhez folyamatosan biztosítsuk a szervizhátteret a garanciális időszak alatt és utána is.

Saját alkalmazásban álló szerviztechnikusaink, szervizmérnökeink végzik a gépek beüzemelését, javítását, karbantartását. Szükség esetén bevonjuk a gyártó cég mérnökeit is, hogy még pontosabban, szakszerűbben szolgálhassuk ki ügyfeleinket. Gépek, alkatrészek szállításának a szervezését egy logisztikus munkatársunk végzi. Így a szükséges alkatrészeket a rövid idő beszerezzük, a legtöbb esetben 24-48 órán belül.

A szerződéskötést és a gyártótól történő gépmegrendelést követően az ügyfél főként az ügyfélszolgálattal tartja a kapcsolatot.Tőlük kapja meg a telepítéshez szükséges peremfeltételeket, mint például elektromos igény, levegő szükséglet, különböző szükség szerinti gázok, alapozási tervek, stb. Szükség esetén a gépalapok elkészítését tervezéssel, kivitelezéssel együtt is vállaljuk. Személyes bejárás során megbeszéljük a gépek elhelyezhetőségét, figyelembe véve a helyi igényeket, munkafolyamatokat, ami akár a termelékenység növekedéséhez is vezethet egy kedvezőbb elrendezés esetén. Az ügyfélszolgálattól kapja az ügyfél a gép szállításával kapcsolatos információkat, és azt, hogy a lerakodáshoz milyen eszközöket kell biztosítania.

ÓRÁN BELÜL REAGÁLUNK

ÓRÁN BELÜL A HELYSZÍNEN VAGYUNK

KÖZEL 20 ÉV TAPASZTALAT

SZERVIZ ÉS KARBANTARTÁS: +3620 234 8446        ALKATRÉSZ ÉS LOGISZTIKA: +3620 231 5933

_____________________________________________________________________________________________________________

FORGÁCSOLÁS DIVÍZIÓ: +3620 937 1824                  LEMEZ DIVÍZIÓ: +36 20 264 3052