Csőlézer vágógép

Rövid leírás

A CSM csővágó lézerei alkalmasak kör, négyzet, téglalap, elliptikus és lapos-ovális csövek megmunkálására is. Az ismétlési pontosság +-0,03 mm. Az elülső tokmány forgatásáért egy szervomotor felel, amely több mint egy teljes fordulat megtételére is képes egy másodperc alatt.

Adatlap

Ajánlatkérés erre a termékre!

Csőlézer vágógép

Részletes leírás

A munkadarab megfogása pneumatikus. A tokmányok egyedi kialakítása szabadalom alatt áll. A forgatásért szervomotor felel, a munkadarab megszorítása pneumatikusan működik, akár 2,8 kN-os szorítóerővel (3,5 bar levegőnyomás mellett). A szorítófelületek úgy lettek kialakítva, hogy alkalmasak legyenek a legkülönbözőbb, az ipar által használt csőprofilok fogadására.

A munkadarab tengely irányú előtolásáért szervomotoros meghajtás felel, fogaskerék fogasléc áttéttel. A gép egyenes vonal mentén történő mozgásainak megvezetésére lineáris vezetékrendszereket alkalmaznak. A munkadarab megtámasztására speciális kialakítású görgőket biztosítanak.

A lézer vágófej

A CSM Precitec gyártmányú MiniCutter lézervágó fejet használ, ami a legjobb eredmény elérését és állandó csúcsteljesítményt tesz lehetővé a végtermék anyagfelületén.

A vágófejek automatikusan kalibrálhatóak, a kapacitív érzékelőnek köszönhetően a lézerfej és a munkadarab közötti távolság állandó magas hőmérséklet, vagy nagy gyorsulások esetében is.

Precitec vágófej