Plazmavágók és más lemezmegmunkáló gépek

A Baykal gyártmányú plazmavágók különböző asztalmérettel, áramforrással, fúrófej opciókkal és gázkeverővel rendelhetők, igény szerint.

Nagy érzékenységű plazmavágásra is ideálisak. Két plazmával döntött, ún. ferdevágáshoz, valamint jelöléshez, fúráshoz és menetvágáshoz is felszerelhetők. A BPS plazmavágó az első pillanattól kezdve nyereségesen üzemeltethető.

BPH plazmavágó: gazdaságos megoldás vállalkozásának!

A masszív felépítményű, felsőpályás Baykal plazmavágó gép ideális HVAC csővezetékezési munkákhoz és más könnyű lemez-megmunkálási műveletekhez. A híd kialakítása a szokásnál magasabb, így akár 250 mm vastag anyagok vágása is kivitelezhető (szemben más gépek 150 mm-es maximumával), sőt, akár nagyfelbontású plazmavágóvá is fejleszthető.

BPL-H Plazmavágó:: Kétszeres termelékenység két vágófejjel

Az új BPL-H a tökéletes plazmatechnológia egyedülálló harmóniája. A Baykal új dimenziót hozott a szektorba a kétfejes plazmavágó technológiával. Az új BPL-H minimálisra csökkenti a termelés- és időkiesést, mivel egyszerre több munkadarab vágását végzi. A két vágófej szinkronizált működése magas szintű termelékenységet biztosít a felhasználónak.


Tudta ön, hogy a Gordiusz Alfánál minden fémmegmunkáláshoz szükséges gépet megtalál a termékportfólióban? Legyen szó lemeztechnológiáról vagy forgácsolástechnológiáról, cégünk a legmodernebb technológiai megoldásokkal kínálja az alábbi termékeket:

VÍZVÁGÓK, LÉZERVÁGÓK (FIBER), PLAZMAVÁGÓK, CSŐHAJLÍTÓK ÉS PROFILHAJLÍTÓK, ÉLHAJLÍTÓK, LEMEZHENGERÍTŐK, PRÉSEK ÉS ADAGOLÓK, PANELHAJLÍTÓ CELLÁK, STANCOLÓK ÉS KICSÍPŐK EGYENGETŐK

MEGMUNKÁLÓKÖZPONTOK, ESZTERGÁK, SZIKRAFORGÁCSOLÓK, KÖSZÖRŰK, FÚRÓGÉPEK, FÚRÓ-MARÓMŰVEK, DARABOLÓK

A fémmegmunkálást kiegészítve további technológiákkal és termékekkel is állunk rendelkezésére:

MÉRÉSTECHNIKA, ROBOTTECHNOLÓGIA, HEGESZTÉSTECHNIKA, FELÜLETKEZELÉS, ANYAGMOZGATÁS, LÉGTECHNIKA, ÜZEMBERENDEZÉSEK, SZERSZÁMOK, FRÖCCSÖNTÉS, 3D NYOMTATÁS, SZOFTVEREK, IPARI DIGITALIZÁCIÓ

Baykal plazmavágó működés közben

Plazmavágó csővezetékezési munkához