Keresés
Close this search box.

ARKU Maschinenbau GmbH

Az ARKU egyengetőit a 60-s évek végétől használják világszerte. Az elmúlt 10 évben piac és technológiai vezető az egyengető technológiában.

A gépeinket az ügyfelekkel szorosan együttműködve folyamatosan fejlesztik, hogy a lehető legjobb terméket nyújthassuk.

Ezen túlmenően energiatakarékos elemek használatával, mint például energia-hatékony meghajtási rendszerek és teljesítmény vezérelt hidraulika szivattyúk – melyeket sikeresen alkalmazza már évtizedek óta – nem csak pénzt takaríthatunk meg, hanem a környezetet is óvjuk.

Az ARKU-nál a legmagasabb gépipari standardok szerint folyik a gépgyártás. A saját minőségirányítási szabványrendszere – az ARKU TopFit – követelményeiben meghaladja az ISO 9001 által elvártakét.

Az ARKU, a Kaizen nemzetközi vállalatfejlesztési módszertanát elfogadva és követve, a folyamatos folyamat optimalizálás elvét alkalmazza. Rendszeresen ellenőrzi a magas színvonal folyamatos fenntartását ügyfél-elégedettségi felmérésekkel és belső workshop-okkal. Ezáltal a termelés és adminisztráció hatékony és eredményes is marad ugyanabban az időben.

Egyengető és sorjátlanító bemutató központ

Sokféle munkadarab került már megmunkálásra különböző ügyfelektől a Baden-Baden-i egyengető és sorjátlanító bemutató központba. Látogassanak el Önök is ebbe a létesítménybe, ahol tesztelhetik gépeinken a saját alkatrészeiket; távozáskor már bizonyosak lesznek a gépeink és az ARKU minőségében!

https://www.arku.com/