Keresés
Close this search box.

Lemezmegmunkálás

A lemezmegmunkálás területen az általunk képviselt világszínvonalú gépgyártó vállalatok, mint az Arku, Techni Waterjet, Akyapak, vagy a már több mint 70 éve alapított Baykal olyan márkanevek, melyekről szinte biztosan mindenki hallott,  aki lemeztechnológiai területen érintett.

Az ügyfeleink számára széleskörű lemeztechnológiai megoldásokkal tudunk szolgálni akár a képlékeny alakító eljárásokra, akár anyagleválasztó eljárásokra alkalmas berendezésekre van igény.

A több évtizedes képviselet során felhalmozott műszaki tudás – szerviztapasztalat eredményeképpen a legtöbb általunk forgalmazott termék kizárólagos forgalmazói vagyunk.

A termékeinkkel-szolgáltatásainkkal a legjobb megoldást tudjuk nyújtani ügyfeleink igényeire a lemezhajlítás és csőhajlítástól kezdve, a vízsugaras-, plazma– és fiber lézervágó rendszerekig, komplex automata robotizált mérő-, adagoló-rakodó rendszerekig, akár standard, akár egyedi gépigényről van is szó.

A következő technológiákra biztosan van megoldásunk: hajlítás, mélyhúzás, hengerlés, vágás, darabolás, kivágás, lyukasztás.