Keresés
Close this search box.

TECHNI Waterjet

A Techni Waterjet a legmagasabb minőségű vízsugaras vágórendszereket kínálja, kifejezetten a legkeményebb, legzordabb abrazív vízsugaras környezetekhez kialakítva, a legalacsonyabb üzemeltetési költség mellett, hogy ügyfeleinek versenyelőnyt biztosítson. Azáltal, hogy innovatív megoldásokat talált a vízsugaras vágás kihívásainak leküzdésére, a legnagyobb beruházási megtérülést biztosítja gépeivel az iparban.

A Techni már 30 éve van jelen a vízvágó piacon, már több mint 1000 rendszert adott át 6 kontinensen. Külön értékesítési és szervizközponttal áll rendelkezésre vevőinek a világ számos pontján, minden országot lefedő szervizhálózattal.

A fejlesztések eredménye a világ jelenleg legprecízebb „Vízsugaras profilvágó rendszerei” közé tartozó „Techjet-X3™”, illetve az „Intec-G2™”, mely az anyagvágási beruházások szemszögéből vizsgálva jelenleg a legjobb ár-érték arányú gép.

A Techni a világvezető vízsugaras vágórendszer gyártói közé tartozik,  kompletten kínálnak saját fejlesztésű, szabadalmaztatott teljes rendszert a gépháztól az 5 tengelyes vágófejen és az elektromos szervo szivattyúkon át a szoftverekig.

https://www.techniwaterjet.com/