Keresés
Close this search box.

Élhajlítók

A Baykal több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az élhajlítók területén. Jelenleg három főbb kialakítással elérhetőek termékei:

  • a hagyományos APHS hidraulikus rendszerek a legnagyobb kapacitásra tervezve,
  • az APES sorozat szervo – elektromos élhajlítói elsősorban a kisméretű alkatrészek gyors hajlításaihoz és
  • az APHS-H hibrid rendszerek, a másik két rendszer előnyeit ötvözve, gyors, környezetbarát, csendesebb működtetést biztosítanak.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve


Élhajlító gépeinkről bővebben

Rendkívüli teljesítmény gyorsabb hajlítással és folyamatoptimalizálással, amivel még hatékonyabbá teheti a termelést. Precíz, könnyen kezelhető, biztonságos és rendkívül megbízható CNC élhajlító gépeket kínálunk, akár nagy igénybevételre is.

CNC vezérelt hidraulikus élhajlító gép kiváló minőségű, gyors és pontos gyártást tesz lehetővé. Innováció, megbízhatóság és hatékonyság jellemzi, felhasználóbarát érintőképernyős vezérlővel. Több mint 30 %-kal hatékonyabb, alacsony karbantartási költség jellemzi, környezetbarát, csendes működésű és akár 50% energia megtakarítást tesz lehetővé. Baykal élhajlítók akár 6000 tonna hajlítási kapacitásig.

Az újgenerációs hibrid élhajlító gép, a Baykal energiatakarékos lemezhajlító megoldása, amely ötvözi a hidraulikus és szervo-elektromos gépek előnyös tulajdonságait. Pontos és gondos gyártás, kevesebb karbantartás, sokféle feladatra alkalmas és csendes üzemelés jellemzi.

A szervo elektromos élhajlító gépek gyors mozgást tesznek lehetővé a golyósorsós meghajtás által. Hatékonyság, rendkívüli teljesítmény, teljesen elektromos hajtásrendszer, ergonómikus vezérlő, 60% energiamegtakarítás és 30%-kal rövidebb ciklusidő jellemzi.

A telepítést követően partnereink évek múlva is számíthatnak a támogatásra és saját magyar szervizünkre.

Keressen minket bizalommal, kérje ajánlatunkat élhajlító gépekre és növelje a termelés hatékonyságát!