Weinbrenner GP élhajlító gép

Rövid leírás

A Weinbrenner céget 1954-ben alapította Paul és Else Weinbrenner. A Weinbrenner márkanév több mint 60 éve egyet jelent a minőségi lemezhajlítási technológiával. A német termékek között a kiváló minőséget és a megbízhatóságot szavatolják.

 

Adatlap
Fájlnév: Weinbrenner élhajlító gép katalógus

Részletes leírás

Acél kivitelű a kéthengeres élhajlító teljes mértékben. Az asztal, a medve és az élhajlító váza masszív és merev hegesztett szerkezetű. Hosszú időn át tartó pontos üzemelés érdekében valamennyi alkatrész feszültségmentesített a VSR módszer segítségével. Ez a módszer még az olyan magasabb szintű feszültéségeket is kizárja, amelyek a normál feszültségmentesítéskor nem vehetők észre.

Hidraulika:

Az élhajlító medvéjének csendes elektronikus/hidraulikus meghajtása egy belső fogaskerekes szivattyú segítségével történik. A két meghajtó henger szinkronizálását egy korszerű, a jól ismert Robert Bosch GmbH gyártmányú hidraulikus rendszer biztosítja. A teljes rendszer szervizelése egyszerű.

Mérőegységek:

Digitális, növekményes mérőegységek (Heidenhain által gyártott) az élhajlító medve mozgásának méréséhez, a löket és a párhuzamosság szabályozásához. A váz csavarodásának automatikus kompenzálása még excenter teher esetén is. Mindkét henger (Y1 és Y2 tengelyek) saját mérőegységgel rendelkezik.

Medve mozgatása:

A medve meghajtásának mindkét hengere univerzális gömbcsuklókkal van a medvéhez rögzítve. A medve hosszú, csiszolt vezetősínben fut.

Kompakt elektromos szekrény:

A géphez van rögzítve. Csak neves gyártók alkatrészek vannak felhasználva (Siemens, Klöckner Moeller, stb.) Az elektromos szekrény hűtése, megnöveli jelentősen az elektromos alkatrészek élettartamát.

Biztonság:

A balesetek elkerülése végett a berendezés megfelel az előírásoknak. Ennek értelmében a gép az alábbi biztonsági felszerelésekkel van ellátva:

Hidraulikus biztonsági vezérlőrendszer, kettős ellenőrzésű szabályozószelepekkel

Elektromos biztonsági vezérlőrendszer

Kétkezes / láb konzol

Vészstop

2 elektronikusan vezérelt védőrács, minden oldalon egy-egy

1 hátoldali védőrács

Ajánlatkérés erre a termékre!

Weinbrenner GP élhajlító gép