Keresés
Close this search box.

CNC vízvágók

A Gordiusz  által képviselt Techni Waterjet a világvezető vízsugaras vágórendszerek gyártói közé tartozik. Az egyike azon három vállalatnak, amelyek kompletten kínálnak saját fejlesztésű, szabadalmaztatott teljes rendszert a gépháztól az 5 tengelyes vágófejen és az elektromos szervo szivattyúkon át a szoftverekig. A Techni Waterjet már  30 éve van jelen a vízvágó piacon, több mint 1000 rendszert adott át 6 kontinensen. Külön értékesítési és szervizközponttal áll ügyfelei rendelkezésére az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Ázsiában és Európában.

A Techni Waterjet elkötelezte magát amellett, hogy a legmagasabb minőségű rendszereket kínálja, kifejezetten a legkeményebb, legzordabb abrazív vízsugaras környezetekhez kialakítva a legalacsonyabb üzemeltetési költség mellett. Azokra a fejlesztésekre fókuszál a vízsugaras vágógépeknél és vágási technológiákban, amelyek az ügyfeleinek versenyelőnyt hoz.

Keresi az innovatív megoldásokat a kihívásokra, ezzel biztosítva a legmagasabb megtérülést az iparban.

Az Intec-G2 sorozat számos olyan egyedi tartozékkal rendelkezik, ami által az egyik legfejlettebb ma elérhető vízsugaras vágógép.

Akár a Forma 1-es tervezőcsapatoknál, minden egyes „Intec™” alkatrész tervezése, kialakítása és elemzése végeselem analízissel (FEA) történik, még mielőtt szigorú tesztelésen esnének át. Ez azt garantálja, hogy a legjobb megoldás legyen a nagy igénybevételt jelentő  vízsugaras környezet számára. A lehető legkevesebb mozgó alkatrészt alkalmazza, melyek korrózióálló anyagokból készülnek, ezzel biztosítva gépeik megbízhatóságát hosszú éveken át a telepítésük után is, minimális karbantartás mellett.

A fejlesztések eredménye a világ jelenleg legprecízebb vízsugaras profilvágó rendszerei közé tartozó „Intec™”, mely az anyagvágási beruházások szemszögéből vizsgálva jelenleg a legjobb ár-érték arányú gép.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve