CNC fiber lézervágó gépek

A termékkínálatunk magában foglalja a legmodernebb sík és cső-profil megmunkálásra is alkalmas CNC fiber lézervágó gépeket is.

Többféle méretben és felszereltséggel elérhetőek a Baykal és CSM fiber lézervágó rendszerei. Palettacserélős, adagoló tornyos, automata adagoló rendszeres kialakításokkal tudunk segítséget nyújtani az Önök automatizálásához, teljesítménynöveléshez kapcsolatos elvárásaihoz.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve


Lézervágó gépeinkről bővebben

CNC lézervágóink széles kínálatából választhatja ki az igényeinek legmegfelelőbbet. Modern lézervágóinkkal a vágott felület tiszta és szép. Bármilyen feladat merüljön fel, értékesítünk lemezek és csövek vágásra alkalmas lézervágó gépeket. A lézerrel vágott egyes profilok és zártszelvények különösen megnövelik a felhasználási lehetőségeket legyen szó az ipar bármely területéről.

Ipari, professzionális CNC fiber lézervágóink merev vázszerkezete, robosztussága elősegíti a rendkívül pontos, tiszta és szép felületű vágást, mindemellett beruházási költségük alacsony, telepítésük és beüzemelésük egyszerű. A fiber lézervágó gépek a német Precitec precíziós lézervágó fejjel vannak felszerelve, ami a legjobb eredmény elérését és állandó csúcsteljesítményt tesz lehetővé a végtermék anyagfelületén. Erőteljes elszívó rendszer, dedikált légcsatorna, alacsony zajszint jellemzi Baykal BLSN fiber lézervágó gépeket.

A telepítést követően partnereink évek múlva is számíthatnak a támogatásra és saját magyar szervizünkre.