Hidraulikus élhajlító gép CNC vezérléssel APHS sorozat

Rövid leírás

CNC vezérelt hidraulikus élhajlító gép

Az élhajlító monoblokk acélvázas szilárd, robusztus hegesztett szerkezetre épül, minimális elhajlásra kifejlesztve, további oldallap megerősítéssel. A hajlító gerenda jó minőségű acélból precíziósan honolással készül. Nagy igénybevételre (akár 6000 tonnás kapacitású gépekhez) tervezett szerszámrögzítő rendszerrel.

A felső szerszám alacsony súrlódású kompozit anyagból készült szánvezetőkön fut a pálya teljes hosszán. A hidraulikus hengerek nagy szakítószilárdságú acélból készülnek és a dugattyúk felülete króm bevonatú.

 

 

Adatlap
Fájlnév: Baykal élhajlító gépek ismertető
Fájlméret: 2 MB

Részletes leírás

A párhuzamosság CNC vezérelt. A dugattyúk pozíciója két proporcionális szeleppel vezérelt, melyek a hidraulikus hengereken, két blokkban találhatók. A dugattyúk pozíciója lineáris jeladókkal ellenőrzött, amely méri a szerszám aktuális pozícióját a gép két oszlopán. A vezérlőegység fogadja a jeladók jeleit és vezérli a lökethosszt, a dugattyúk és a bélyeg pozícióját, ezért az elhajlás minimális hajlítás közben, és maximális a hajlítási pontosság, az ismétlés a folyamatos monitorozás és korrekció következtében.

CNC automatikus elhajlás-mentesítés: a nyomólap és az asztal tényleges deformációját az asztalba beépített hidraulikus hengerek segítségével tökéletesen kiegyenlíti, így az alsó és felső szerszám teljesen párhuzamos, a hajlítás pedig egyenlő szögű lesz a teljes hajlítási hosszon.

CNC vezérlő grafikus kijelzővel

A CNC vezérelt élhajlítók között a legelegánsabb megoldást jelentik az akár 18 tengely vezérlésére alkalmas, svájci gyártmányú Cybelec, a holland Delem vagy az olasz ESA vezérlésekkel szerelt gépek. Minden gép programozása egyszerű, felhasználóbarát. A bonyolultabb hajlításokat a tényleges végrehajtás előtt le lehet tesztelni, de a programozás alatt is segít a gép a hajlítással járó hibák kiküszöbölésében. A grafikus megjelenítésnek köszönhetően a szerszámok bevitele, módosítása és a már elkészített programokban való keresés is egyszerű.

A DELEM 69T ötvözi a felhasználó barát és hatékony tervezést, a megbízhatóságot, mindezekkel növelve a termelékenységet. A rendszer alkalmas 2D és 3D grafikus programozási módra, amely magában foglalja az automatikus hajlítási sorrend kiszámítását és ütközés észlelést, valós visszajelzést adva a megvalósíthatóságról. Rendkívül hatékony algoritmusokkal optimalizálja a ciklusokat, és minimálisra csökkenti a beállítási idő. Ez teszi az élhajlítást könnyebbé, hatékonyabbá és sokoldalúbbá, mint valaha.

A vezérlő főbb jellemzői, egységei:

  • kiváló minőségű, nagyfelbontású, színes, 17”-s, LCD érintőképenyős monitor
  • Windows kompatibilis
  • Delem Modusys kompatibilitás
  • USB billentyűzet és az egérrel elérhető
  • Szögkorrekciós rendszerekhez interface
  • 2D és 3D grafikus programozás
  • 3D vizualizáció
  • Profile-T3D vezérlő szoftver

Delem vezérlő

 

Baykal élhajlító gépek működése robotcellákkal video

Világ legnagyobb élhajlítója video

 

Ajánlatkérés erre a termékre!

Hidraulikus élhajlító gép CNC vezérléssel APHS sorozat