Baykal lemezvágó gépek

Baykal BLS-NEO lézervágógép
Természetesen, ahogy azt korábban már említettük a BAYKAL nem csak az élhajlítók területén alkot maradandót. Legújabb fejlesztéseiknek köszönhetően a kompakt, 1,5x3 méteres asztalmérettől az akár 3x15 méteres, egyedi igény szerint kialakított asztalméretig bármilyen lézervágó elérhető.

A kompakt berendezés helyszíni összeszerelést nem igényel, a működtetéshez szükséges perifériák csatlakoztatása után beüzemelésre kész.

Baykal lézervágógép

Ugyanilyen elven a plazmavágó berendezések is elérhetőek, de itt az asztalméret még nagyobb intervallumban. 1,5 * 3 méterestől a 4 * 28 méterig mozog. Ezek a berendezések komplex gyártósorként is alkalmazhatók, mint például a katari football-világbajnokság stadion-szerkezet elemeinek gyártásához:

A képen lemezadagoló rendszer, két – egyenként 7100mm hosszú, 700 tonnás élhajlító, és egy 14 méter hosszú plazmavágó látható.

A BAYKAL az elmúlt évtizedek gyakorlatát hűen követve, folyamatos fejlesztésekkel törekszik az egyre hatékonyabb, környezetkímélő és automatizált megoldásokra, mellyel egyértelműen a jövő fémipari vállalkozásainak pilléreivé válik.

Megosztás