Rolleri szerszámok és befogó rendszerek

Rolleri lemeztechnológiai szerszámok

Az 1987-ben családi tulajdonban lévő Rolleri SPA néhány év alatt fontos állomás lett mindazok számára, akik fémlemez-megmunkálással foglalkoznak. A szenvedély, a dinamizmus, a tapasztalat és az új megoldások kutatása együttesen lehetővé tette a vállalat számára a márka nemzetközi fejlesztését. “A 80-as évek végén születtünk, azzal a gondolattal, hogy szerszámainkat Olaszország szerte ismertté tesszük, de az évek során felülmúltuk a célkitűzéseinket” – állítja büszkén Francesco és Marco Rolleri, a cég tulajdonosai.

Rolleri élhajlító szerszámok
Élhajlító szerszámok és befogók

Rolleri a lemezfeldolgozó ipar számára gyárt kiváló minőségű szerszámokat. A folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően a gyár számos egyedi megoldással és szabadalommal rendelkezik. Portfóliójában megtalálhatók élhajlító, stancoló, panelhajlító, acélmester és lemezolló szerszámok. “Típustól és márkától függetlenül minden gépre és igényre tudunk megoldást kínálni, a sztenderd szerszámtól az egyediig. Minőségi alapanyagokból, speciális hőkezelési eljárással és nagy szakértelemmel készítjük a szerszámainkat.”

“Típustól és márkától függetlenül minden gépre és igényre tudunk megoldást kínálni, a sztenderd szerszámtól az egyediig. Minőségi alapanyagokból, speciális hőkezelési eljárással és nagy szakértelemmel készítjük a szerszámainkat.”

Stanc szerszámok

ajánlatkérés

Megosztás