4 görgős hidraulikus lemezhengerítő AHS

Rövid leírás

A hidraulikus hengerítők a legkedveltebb Akyapak termékek. Kiváló minőségben, minden nehézség nélkül képesek akár 2-200 mm anyagvastagság és 1000-12000 mm szélességű lemezek alakítására, három- és négyhengeres kivitelben is.

További sorozatok:

AHK: 3 görgős hidraulikus lemezhengerítő

AS: 3 görgős aszimmetrikus megmunkálási felépítés, kézzel állítható

ASM: 3 görgős aszimmetrikus megmunkálási felépítés, motoros meghajtással

 

Adatlap
Fájlnév: 4 görgős lemezhengerítő (AHS sorozat) katalógus
Fájlméret: 16 MB

Részletes leírás

A hidraulikus lemezhengerítő gépek képesek zárt és félig zárt csöveket és kúpokat hajlítani. A hajlítandó munkaanyag vastagságától függően gépeink különböző munkateljesítő képességgel és méretekkel kerültek kialakításra, valamint opciósan elérhetőek NC és CNC vezérléssel is. A megváltozott kialakításnak köszönhetően az előhajlítás tökéletesebb és az egyenes végek minimális szintre csökkentek. A hidraulikus kötéseket minimális nyomásveszteségre és könnyű cserélhetőségre tervezték.

Az alsó görgő fel-le mozgása

A lemezek megszorítása az alsó görgők segítségével történik. A görgők fel-le mozgása hidraulikus hengerek és egy excentrikus bütyök segítségével történik. Az alsó görgő párhuzamosságát egy excenter tengely biztosítja. A tökéletes párhuzamosságot egy erős forgatónyomaték rúd és az alsó görgőnek ehhez a részhez egy excentrikus bütyökkel való csatlakozása biztosítja.

Alsó görgők

Az oldalsó görgők fel-le mozgása

Az oldalsó görgők fel-le mozgása hidraulikus hengerek segítségével történik, köríves pályán. Az oldalsó görgők párhuzamosságát forgatónyomaték rúd biztosítja.

Oldalsó görgők

A tökéletes párhuzamosságot egy nehéz acél forgatónyomaték rúd és az oldalsó görgők mozgó villáskarjainak csatlakozó pontjai biztosítják. Az oldalsó hengerek végei külön-külön mozgathatók, ezáltal lehet kúphajlító helyzetbe hozni őket.

A meghajlított lemez kiengedése

A hidraulikusan nyitható görgők segítségével a hajlítás befejezése után, az alsó görgőt teljesen leengedjük, a felhasználó megnyomja a fedélnyitó gombot, ezután a felső görgő felemelkedik, és a hajlított munkadarab könnyen kivehető.

Lemez kiengedése

Ajánlatkérés erre a termékre!

4 görgős hidraulikus lemezhengerítő AHS