Chmer GX CNC huzalszikra forgácsoló gép

Rövid leírás

CNC huzalszikra forgácsoló gép precíziós felhasználásra normál méretű munkadarabokhoz, lineáris hajtással.

Adatlap
Fájlnév: Chmer huzalszikra forgácsoló gép GX sorozat katalógus
Fájlméret: 18 MB

Részletes leírás

Gépváz 

A szerkezet magas minőségű szürkeöntvényből készül, nagyszámú belső merevítéssel, ami jó rezgéselnyelése végett stabil megmunkálást biztosít. A gép kialakítása rendkívüli deformációmentességet, pontosságot és termikus szimmetriát eredményez. Mindezek mellett a gép főbb hőforrásai, mint a motorok és hajtások, izoláltan kerültek beépítésre, hogy a keletkezett hőt a szerkezet ne legyen képes átvenni.  

Hajtás: 

A CHMER saját fejlesztésű lineáris motorjai a golyósorsó kopásából eredő holtjáték megszüntetését teszik lehetővé, amely nagy pontosságot és hosszabb élettartamot biztosít. A lineáris motor súrlódásmentessége fokozza a mechanikai hatékonyságot és csökkenti a vibrációtA lineáris motorok mozgását lineáris mérőlécek mérik.  

Fokozott felületi minőség 

Az AC µ Superfinish áramkörnek köszönhetően növelt vágási sebesség mellett az ötödik vágás után az Ra értéke mindössze 0.25 µm.  

Elektronikus jellemzők: 

HP-AVR automatikus vágási feszültség stabilizátor segítségével effektíven lehet a teljesítményt és a motorokat stabilizálni. Ezáltal csökken a huzalszakadások száma és az ismétlési pontosság is fokozódik. tápegység kialakításnak köszönhetően az elektronikus alkatrészek élettartama növekszik, a kibocsájtott hő csökken. Az AC áramátakalkító típusú folyadékhűtő egység a +-5°C fok pontosságal képes a dielektrikum hőmérsékletét tartani. 

Automata huzalbefűző Rendszer (AWT): 

A Chmer által kifejlesztett automata huzalbefűző rendszer alkalmas a folyadékfelszín alatti befűzésre is. Ennek köszönhetően nincs szükség kiemelésre és a tartály leengedésére a befűzéshez.  

Variálhatóság: 

GX széria tagjai opcionálisan elláthatók: 

– automata huzalbefűzővel, 

– B tengellyel, 

– szög alatti vágással, 

– abszolút mérőrendszerrel, 

– Jumbo feeder-rel, 

– dielektrikum hűtőrendszerrel. 

Ajánlatkérés erre a termékre!

Chmer GX CNC huzalszikra forgácsoló gép