Chmer CM tömbszikra forgácsoló gép

Rövid leírás

Gépváz 

A szerkezet magas minőségű szürkeöntvényből készül, nagyszámú belső merevítéssel, ami jó rezgéselnyelése végett stabil megmunkálást biztosít. A gép kialakítása rendkívüli deformációmentességet, pontosságot és termikus szimmetriát eredményez. A termikus szimmetria lényege, a pontosság megtartása, a gép szerkezetében fellépő hőmérsékletváltozások mellett. Mindezek mellett a gép főbb hőforrásai, mint a motorok és hajtások, izoláltan kerültek beépítésre, hogy a keletkezett hőt a szerkezet ne legyen képes átvenni.  

Adatlap
Fájlnév: Chmer tömbszikra forgácsoló gép CM sorozat katalógus
Fájlméret: 3 MB

Részletes leírás

Hajtás, megvezetés: 

A CM széria tagjai magas minőségű precíziós golyósorsó és anyapárokkal alakítják át a forgómozgást haladóvá. A széria valamennyi tagja gördülő vezetékekkel rendelkezik az X, Y, Z tengelyeken. A gördülő sínek a gépalkatrészek transzlációs mozgásának vezetőelemei. A gördülő vezetékek fő előnyei a nagy pontosság és merevség, a zökkenésmentesség.  

 

Fokozott felületi minőség 

Az AC µ Superfinish áramkörnek köszönhetően növelt vágási sebesség mellett az ötödik vágás után az Ra értéke mindössze 0.25 µm.  

Vezérlő: 

Chmer által kifejlesztett és gyártott vezérlő biztosítja a felhasználóbarát felületet és a megbízható működést. A kezelőpanel beállítható többek között magyar nyelvre is. Az egység USB, RS232 és LAN bemenetekkel rendelkezik. A vezérlő kiterjedt technológiai adatbázissal és 3D grafikus szimulációval is bír. Mindezek mellett a szoftver folyamatosan fejlesztés alatt áll, az újabb verziókhoz és frissítésekhez a Chmer ügyfelei díjmenetesen hozzáférnek. 

Variálhatóság: 

CM széria tagjai opcionálisan elláthatók: 

– programozható C tengellyel, 

– forgó- és billenőasztallal, 

– szerszámváltó rendszerrel, 

– Erowa vagy 3R befogórendszerekkel, 

– a megmunkálási igényeknek megfelelő áramforrással. 

Ajánlatkérés erre a termékre!

Chmer CM tömbszikra forgácsoló gép