FFG-DMC DL G ferdeágyas CNC eszterga

Rövid leírás

Ferdeágyas CNC eszterga egyszerű geometriájú, kis átmérőjű, rövid munkadarabok közepes- és nagysorozatú gyártására.

Töltse le az FFG DMC általános termékismertető brossúrát!

Adatlap
Fájlnév: DMC DL G sorozat katalógus
Fájlméret: 3,5 MB

Részletes leírás

Géptest:

A gép főbb szerkezeti elemei szürkeöntvényből készültek. A 60°-os szöget bezáró ágy magas szilárdságot, merevséget, valamint kényelmes forgácseltávolítást biztosít a gép számára. A széles keresztszán kialakítás csökkenti a vibrációt. A forgácsolóerőket elnyelő passzív erők nagyobb felületen oszlanak el, ami jóval nagyobb stabilitást ad a gépnek a versenytársak gépeivel szemben. A széria gördülő vezetékekkel rendelkezik az X és a Z tengelyeken.

Vezetékrendszer:

A széria gördülő vezetékekkel rendelkezik az X és a Z tengelyeken. A gördülő sínek a gépalkatrészek transzlációs mozgásának vezetőelemei. A gördülő vezetékek fő előnyei a nagy pontosság és merevség, a zökkenésmentesség. A sorozat néhány méretben elérhető csúszóvezetékes kivitelben is.

Főorsó:

A dinamikusan kiegyensúlyozott orsóban kiváló minőségű ferde hatásvonalú csapágyak kerültek beépítésre. A bordázott szekrény és a belső légrések miatt a keletkező hő nem terjed tovább az orsóban, így biztosítva a megfelelő pontosságot. A főorsó hajtása szíjhajtás.

Szerszámtár:

Az alapkonfigurációhoz valamennyi DL G modell esetén síktáras (Gang type) szerszámkiosztás tartozik. A szánra szerelt T hornyos asztal sztenderd szerszám kapacitása 5 db szerszám.

Ajánlatkérés erre a termékre!

FFG-DMC DL G ferdeágyas CNC eszterga