FFG-DMC DL R/B ferdeágyas CNC eszterga

Rövid leírás

Ferdeágyas CNC eszterga univerzális felhasználásra normál méretű munkadarabok esetén.

Adatlap
Fájlnév: DMC DL R/B sorozat katalógus
Fájlméret: 6,3 MB

Részletes leírás

Géptest:

A gép főbb szerkezeti elemei szürkeöntvényből készültek. A 45°-os szöget bezáró ágy magas szilárdságot, merevséget, valamint kényelmes forgácseltávolítást biztosít a gép számára. A széles keresztszán kialakítás csökkenti a vibrációt. A forgácsolóerőket elnyelő passzív erők nagyobb felületen oszlanak el, ami jóval nagyobb stabilitást ad a gépnek.

Megvezetés:

A megvezetésről az ágy anyagából kialakított, csúszófelületek gondoskodnak a Z és az X tengely mentén a DL-B szériában. A DL-R széria gördülő vezetékekkel rendelkezik az X és a Z tengelyeken.

A DL-R széria a gyors és finom mozgások esetén javallott, amíg a DL-B akkor ideális választás, ha a fokozott merevség a fő szempont a megmunkálás során (öntött, kovácsolt előgyártmányok).

Főorsó:

A dinamikusan kiegyensúlyozott orsóban kiváló minőségű ferde hatásvonalú csapágyak kerültek beépítésre. A bordázott szekrény és a belső légrések miatt a keletkező hő nem terjed tovább az orsóban, így biztosítva a megfelelő pontosságot.

Szerszámtár:

A széria tagjai számos méretű, kialakítású és tárhely kapacitású revolverfejjel érhetők el. A tár elforgatása az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban is lehetséges, így a következő szerszámot rövidebb úton képes beváltani, ezáltal csökken a szerszámváltási idő.

Variálhatóság:

Az DL R/B széria tagjai opcionálisan elláthatók:

– hajtott tárral

– C tengellyel

– szegnyereggel

– száladagolóval.

Ajánlatkérés erre a termékre!

FFG-DMC DL R/B ferdeágyas CNC eszterga