FFG-DMC DL S ferdeágyas CNC eszterga

Rövid leírás

Ferdeágyas CNC eszterga univerzális felhasználásra közepes méretű összetett munkadarabok kis- és közepes sorozatú gyártására.

 

Adatlap
Fájlnév: DL S 10"-21" sorozat katalógus
Fájlméret: 5 MB

Részletes leírás

Géptest:

A gép főbb szerkezeti elemei szürkeöntvényből készültek. A 45°-os szöget bezáró ágy magas szilárdságot, merevséget, valamint kényelmes forgácseltávolítást biztosít a gép számára. A megvezetésről az ágy anyagából kialakított, tengelyenként 6 oldalú csúszófelületek gondoskodnak a Z és az X tengely mentén. A széles keresztszán kialakítás csökkenti a vibrációt. A forgácsolóerőket elnyelő passzív erők nagyobb felületen oszlanak el, ami jóval nagyobb stabilitást ad a gépnek.

Megvezetés:

A vezetékrendszer Box way típusú, A vezetékek 1.8-szer vastagabbak a konkurens gyártókéhoz mérten. A revolverfej csúszófelületei a mozgás irányában széles kialakításúak. Ez a robosztus kialakítás mind a stabilitást és a pontosságot szolgálja.

Főorsó:

A dinamikusan kiegyensúlyozott orsóban kiváló minőségű ferdehatásvonalú csapágyak kerültek beépítésre. A bordázott szekrény és a belső légrések miatt a keletkező hő nem terjed tovább az orsóban, így biztosítva a megfelelő pontosságot. A fokozott igénybevételek esetén nagyobb nyomatékra van szükségünk. A DMC ezért látta el gépeit a német ZF fogaskerékhajtóműivel (DL25/30/40 opció; DL45/55/60/70 sztenderd).

Szerszámtár:

A széria tagjai számos méretű, kialakítású és tárhelykapacitású revolverfejjel érhetők el. A tár elforgatása az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban is lehetséges, így a következő szerszámot rövidebb úton képes beváltani, ezáltal csökken a szerszámváltási idő.

Variálhatóság:

A széria tagjai opcionálisan elláthatók:

– hajtott tárral,

– C tengellyel,

– szegnyereggel,

– száladagolóval.

– bábbal.

DL S 24″-32″ sorozat katalógus letöltése

Ajánlatkérés erre a termékre!

FFG-DMC DL S ferdeágyas CNC eszterga