EdgeBreaker® csiszoló-sorjátlanító gép

Rövid leírás

EdgeBreaker® – magasfokú megbízhatóság

Legyen szó plazmavágott, vagy lángvágott alkatrészekről: Az EdgeBreaker® 4000 még a 3 mm-nél vastagabb salakréteggel is képes elbánni. A gépben rejlő innováció, a kétoldalas megmunkálási technológia, illetve a nagy teljesítmény magas minőséget garantál.

Az EdgeBreaker® 5000 kifejezetten a salak eltávolítására specializálódott, továbbá a kisméretű plazmával, illetve lánggal vágott alkatrészek is könnyen megtisztíthatók vele. Nagyon szívesen demonstráljuk Önnek az egyengető- és csiszolórendszereink teljesítményét és az általuk nyújtott előnyöket, ha küld nekünk alkatrészeket teszt céljából. Azokat dokumentálva, megmunkálva és a hivatalos formátumunkban kiértékelve térítésmentesen visszaküldjük Önnek igény szerint.

Adatlap
Fájlnév: EdgeBreaker katalógus
Fájlméret: 2 MB

Részletes leírás

Sorjázás:

A lánggal vágott alkatrészek sorjázása időigényes munka. Az EdgeBreaker® 4000 létezése óta ez már nem így van. A benne lévő oszcilláló csiszolódob lehetővé teszi, hogy megbízhatóan, gyorsan és nagy mennyiségben képes legyen a gép eltávolítani a sorját akár 100 mm vastagságú alkatrészekről is.

Salakeltávolítás:

A tényleges sorjázási folyamat megkezdése előtt a láng-, vagy a plazmavágott alkatrészekről gyakran kézzel kellett eltávolítani a képződött salakot annak érdekében, hogy a csiszolószerszámokat gazdaságosan lehessen felhasználni. Az ARKU által kínált gépeknek köszönhetően a salak kézzel történő eltávolítására többé már nincs szükség.

Élek lekerekítése:

A lánggal vágott alkatrészek éleinek lekerekítése többek közt megszünteti az anyag körül keletkezett éles részeket. Ezen felül a megfelelő sugarú lekerekítés kialakítása biztosítja a festék megtapadását. A sorjázó blokkok segítségével a lekerekítés az anyag mindkét oldalán megtörténik.

Típusok:

EdgeBreaker® 4000

A plazmával és a lánggal vágott alkatrészek csiszolására/sorjázására.

Az EdgeBreaker® 4000 plazma- és lángvágott anyagok csiszolására/sorjázására van kifejlesztve. A gép „szíve” az erős és strapabíró csiszolódob, mely minden sarkot képes elérni azáltal, hogy kissé ráhajlik az anyagra munka közben. A keresztirányban mozgó kefék különféle hordozókkal lehetnek kialakítva annak érdekében, hogy az élek a használó igényeinek megfelelően legyenek megmunkálva. A megmunkálás kétoldalas, mert az idő pénz!

Műszaki adatok:

  • Megmunkálás: kétoldalas
  • Megmunkálható anyagvastagság: 0,8 – 100 mm
  • Max. megmunkálható szélesség: 1300 mm
EdgeBreaker® 5000

Az EdgeBreaker® 5000 brutális ereje ellen a salaknak esélye sincs! Az erőteljes csiszolóanyagok segítségével a láng-, vagy plazmavágás során képződött salak és „szakáll” automatikusan eltávolítható. Összegezve, az EdgeBreaker® 5000 kiegészíti a láng- és plazmavágott alkatrészek automatikus csiszolási/sorjázási, illetve élmegmunkálási folyamatát, valamint nagyban csökkenti is azok költségeit!

Műszaki adatok:

  • Megmunkálás: egyoldalú, alulról
  • Megmunkálható anyagvastagság: 2 – 100 mm
  • Max. megmunkálható szélesség: 1300 mm

 

ARKU Magyar nyelvű termékismertető

Ajánlatkérés erre a termékre!

EdgeBreaker® csiszoló-sorjátlanító gép