EWM hegesztőgépek

Rövid leírás

A hegesztési technológia területén az EWM a világ egyik piacvezetője. Céljuk, hogy az elsők és a legjobbak legyenek mindenben, ami a technológiával, a minőséggel és az ügyfelek előnyeivel kapcsolatos.

Mint az egyik technológiai piacvezető, partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt dolgozunk a jövő hegesztési technológiájának fejlesztése érdekében. Célunk, hogy a hegesztési folyamatokat még gazdaságosabbá, biztonságosabbá és fenntarthatóbbá tegyük.

Teljes körű szolgáltatóként vállaljuk a felelősséget az egész hegesztési folyamatért. A házon belüli kutatás és fejlesztés, valamint a gyakorlati know-how képezik az EWM márkához kapcsolódó technológiai fejlődés alapját.

Adatlap

Részletes leírás

Hegesztés 4.0

Előre mozdítjuk a digitalizálást és a hegesztési technológia fejlesztését, így biztosítunk versenyelőnyt ügyfeleink számára, és kísérjük őket az úttörő Industry 4.0 vállalattá válás útján.

A tudás a legerősebb eszköz, ezért tettünk ilyen hatalmas erőfeszítéseket annak érdekében, hogy ügyfeleink és alkalmazottaink számára ne csak a technológia, hanem az ívhegesztés ismerete is legyen a központ.

Az EWM sikere minden alkalmazottunk sikereinek összegében rejlik. Az EWM-mel való azonosulás, az igazi csapatmunka és a kölcsönös tisztelet jellemez minket.

 

Mindez számokban:

  • több, mint 400 viszonteladó és szerviz partner világszerte
  • több, mint 60 000 hegesztő berendezés és alkatrész évente
  • több, mint 800 alkalmazottja van az EWM csoportnak

 

A legkorszerűbb hegesztési technológia, az optimális használhatóság és első osztályú eredmények.

Az EWM hegesztőgépek technológiai előnyt kínálnak minden hegesztési eljárás során. Ezt a magas hatékonysági szint, az erőforrások megőrzése és a hegesztés fenntarthatósága jellemzi. A hegesztési folyamattól függetlenül – akár MIG / MAG elektródákat, plazma, akár TIG hegesztőgépeket keres – az EWM kiváló minőségű, felhasználóbarát hegesztési technológiájú termékei nem hagynak semmi kívánnivalót maguk után.

Termékportfólió:

– MIG/MAG hegesztőgépek

– TIG hegesztőgépek

– MMA hegesztőgépek

– plazmahegesztő gépek

– kiegészítő berendezések

– pisztolyok

– kopóalkatrészek

– tartozékok

Ajánlatkérés erre a termékre!

EWM hegesztőgépek