Festő-szárító kabinok

Rövid leírás

A festő-szárító kabinok készülhetnek alsó, felső illetve oldalsó elszívású kialakítással.

Adatlap

Részletes leírás

Az alsó elszívású kabinokban a felmelegített, tiszta levegő a kabin teljes plafon felületén lép be, és az alsó padlószűrő rendszeren távozik. Ennek az optimális, függőleges levegőáramlásnak köszönhetően ezekben a kabinokban a legmagasabb szintű felületi minőség érhető el. Autófényezésre, műanyag alkatrészek, bútorok magasfényű festésére kiválóan alkalmasak.

Az oldószerrel szennyezett levegő elszívását szikraképződés ellen védett kivitelű elszívó egységek végzik, amelyek a levegőt a kabin alatti aknán keresztül szívják el.

Az elszívófelületet – személyi terhelésre méretezett – tűzihorganyzott járórácsok fedik, alattuk szűrőtartó kosarakba helyezkednek el a szűrőpaplanok, amelyek a festékpigmentek leválasztását végzik.

A hátsó és oldalsó elszívású kabinok nagy előnye, hogy padlószintre telepíthetők, és a hossz- vagy keresztirányú levegőáramlásnak köszönhetően kisebb levegőmennyiséggel is biztosítható a biztonságos munkavégzés, a megfelelő minőség. Elsősorban gépipari, faipari termékek, acélszerkezetek festésére javasoljuk.

Autóbuszok, kamionok, vasúti járművek fényezésére nagyméretű, ipari festő – szárító kabinokat ajánlunk, amelyek a moduláris kialakításnak köszönhetően akár 8 x 8 méteres keresztmetszetig, és 40 méteres hosszúságig készülhetnek.

A festőberendezések szállításában partnerünk az Innomontage Kft.

Ajánlatkérés erre a termékre!

Festő-szárító kabinok