FFG-Feeler ágymarógép SBM sorozat

Rövid leírás

FFG-Feeler ipari ágymarógép SBM sorozat

Adatlap
Fájlnév: FFG-Feeler SBM ágymarógép katalógus
Fájlméret: 6 MB

Részletes leírás

A gép kialakítását tekintve CNC ágymaró. Minimális rezgés, optimális szerkezeti szilárdság és stabilitás, nagy termelékenység jellemzik a konstrukciót. A felépítmény főbb elemei öntöttek. A váz teljes hosszában alá van támasztva elkerülve a kihajlás lehetőségét. Hengergörgős lineáris vezetékrendszerek gondoskodnak az asztal megvezetéséről a nagyfokú terhelhetőség végett.

Főorsó H széria:

Horizontális főorsókialakítás 4000-es (opcióként elérhető a 6000-es) percenkénti fordulatszám mellett kétfokozatú hajtóművel. A hajtómű biztosítja a magas nyomatékot a forgácsoláshoz.

Opicóként választható egy kézzel állítható univerzális marófej is.

Főorsó V széria:

Közvetlen a főorsóra illesztett, automata, kétállású veritkál/horizontál fej 3500-as percenkénti fordulatszámmal.

Opcióként választható egy automata, univerzális 2,5°-os indexálású 4500-as percenkénti fordulatszámú spanyol fej.

Szerszámtár:

Az opcióként választható, manipulátor karos, vertikális szerszámváltóval és dobtárral ellátott gép szerszámkapacitása 24 db-os. A szerszámtár az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban is tud forogni, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elvégezhesse a soron következő szerszám előválasztását. A karnak köszönhetően a gép a főorsóból a tárba és a tárból a főorsóba egyidőben cseréli át a szerszámokat.

Az SBM sorozat tagjai csavaros és láncos forgácskihordóval vannak már az alapgépben is felszerelve. A két csavar a munkaterület két hosszanti oldalán található árokban továbbítja a forgácsot láncszalagig, ahonnét a forgácsgyűjtő ládába távozik.

Ajánlatkérés erre a termékre!

FFG-Feeler ágymarógép SBM sorozat