FFG-Feeler ferdeágyas, gördülő vezetékes CNC eszterga FTC sorozat

Rövid leírás

FFG-Feeler ferdeágyas CNC eszterga univerzális felhasználásra számos variálási lehetőséggel, hajtott tárral, C tengellyel, ellenorsóval/szegnyereggel, Y tengellyel, száladagolóval, bábbal.

Adatlap
Fájlnév: Feeler FTC sorozat katalógus
Fájlméret: 6 MB

Részletes leírás

Géptest:

Az FTC széria minden egyes öntött szerszámgép eleme magas minőségű Meehanite öntvényből készült. Az öntött vázszerkezet nagy merevséget biztosít a megmunkálás során. A főorsószekrény sűrű bordázata megfelelő merevséget és nagy hőelvezető felületet biztosít.

A lineáris megvezetéssel ellátott, 30 °/ 45° -os szöget bezáró gépágyak magas szilárdságot biztosítanak a szerkezetnek, valamint kényelmes forgácseltávolítást tesznek lehetővé.

Főorsó:

Az orsó ferdehatásvonalú és hengergörgős csapágyakkal van felszerelve. A főorsófurat nagy átmérője és az opcionálisan hozzá társítható rúdadagoló telepítésének lehetősége jelentősen növeli a berendezés automatizáltsági fokát és a csökkenti a mellékidőt. Valamennyi FTC főorsó házon belül készül.

Lineáris vezető:

Az FTC széria gördülő vezetékekkel rendelkezik az X és a Z tengelyeken. A gördülő sínek a gépalkatrészek transzlációs mozgásának vezetőelemei. A gördülő vezetékek fő előnyei a nagy pontosság és merevség, a zökkenésmentesség.

Szerszámtár:

A széria tagjai számos méretű, kialakítású és tárhely kapacitású revolverfejjel érhetők el. A tár elforgatása az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban is lehetséges, így a következő szerszámot rövidebb úton képes beváltani, ezáltal csökken a szerszámváltási idő.

Automatizálás:

Igény szerint fennáll egy átfogó automatizálási rendszer felszerelésének lehetősége. Ezek az intelligens gyártócellák felelnek meg a leginkább a nagyüzemi gyártásnak. A teljesen automatizált kiszolgálás kevesebb munkaerőt igényel és a mellékidő is jelentősen csökken, ezáltal csökken a gyártási idő és a költségek is.

 

Variálhatóság:

Az FTC széria tagjai opcionálisan elláthatók:

– hajtott tárral

– C tengellyel

– ellenorsóval/szegnyereggel

– Y tengellyel

– száladagolóval

– bábbal

Ajánlatkérés erre a termékre!

FFG-Feeler ferdeágyas, gördülő vezetékes CNC eszterga FTC sorozat