Keresés
Close this search box.

FFG-JOBS JOMAX mozgó oszlopos portálmarógép

Rövid leírás

JOMAX az FFG (Fair Friend Group) európai szerszámgép divíziójának mozgóoszlopos, portál elrendezésű, nagyteljesítményű és nyomatékú maróközpont szériája. A konstrukció kialakítása garantálja a maximális szilárdságot statikus, dinamikus, és termikus állapotban is. A digitális szervomotor vezérlés és a gép kinematikája együttesen biztosítja a megbízhatóságot, a pontosságot és az egyenletes lágy tengelymozgásokat. 

Adatlap

Részletes leírás

JOMAX 265

A szerszámgép jellegzetességei: 

  • dinamikus rendszer kiváló gyorsulással és sebességgel, 
  • nagy volumenű forgácsleválasztási képesség, 
  • geometriai pontosság, 
  • sokoldalú felhasználhatóság, 
  • automatizált gyártási megoldások, 
  • kompakt felépítés.

 

Igény esetén a szerszámgépre különböző kialakítású szögfejek csatlakoztathatók. A BUSS rendszer segítségével az automata fejcserélés is kivitelezhető. Továbbá a kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre, hogy a gép rugalmasságát és effektivitását növelni tudjuk. 

 

A kialakítás sajátosságai: 

Az FFG Europe által alkalmazott kiterjedt innovatív technológiai eljárások a végeselem modellezésen (FEM) és a modális analízisen alapulnak. Valamennyi tengelyen Dual-drive rendszerű fogaskerék-fogasléc hajtás alakítja át a motor forgó mozgását transzlációssá. Mindegyik lineáris tengely mentén túlnyomásos mérőlécek gondoskodnak a pontos pozicionálásról. 

FFG JOBS JOMAX portálmarógép

Ajánlatkérés erre a termékre!

FFG-JOBS JOMAX mozgó oszlopos portálmarógép