FFG-Feeler CNC mozgóasztalos fúró-marómű

Rövid leírás

CNC mozgóasztalos fúró-marómű közepes méretű gépelemek gyártásához. 

Adatlap
Fájlnév: FFG-Sanco SHM katalógus
Fájlméret: 5 MB

Részletes leírás

Gép felépítés: 

Minimális rezgés, optimális szerkezeti szilárdság, stabilitás és nagy termelékenység jellemzik a magas minőségű Meehanite öntvényelemekből épített konstrukciót. Az X és az Y tengely vezetősíneit az állvány anyagából alakították ki (Boxway). vízszintes tengely megvezetése (Z tengely) speciális „o” típusú gördülő vezetőkkel van ellátva, ami képes minden irányból elnyelni az erőket. Minden vezetősínen 4 kocsi helyezkedik el, a nagyobb terhelhetőség végett.  

W-tengely: 

A főorsó és a W tengely is nitridált, köszörült és tükrösre polírozott. A felsoroltaknak, továbbá az olajjal és levegővel történő főorsóhűtésnek köszönhetően az orsó és a W tengely hőtágulása elhanyagolhatóvá vált. A precíziós csapágyak kenőrendszere gátolja a csapágyak melegedését és állandó filmréteget biztosít 

Körasztal: 

Az asztal fékezőrendszere egyenletes erőkifejtést és jó stabilitást biztosít. A két ferdefogazású hajtókerék kiküszöböli a holtjátékot és kíváló pontosságot, egyenletes asztalmozgást és nagy terhelési kapacitást biztosít. 0°, 90°, 180° és 270°-os elfordulás esetén egy központosító csap segíti az asztal pozícióban tartását a nagy vágóerőkkel szemben. 

Szerszámtár: 

manipulátor karos szerszámváltóval és lánctárral ellátott gép szerszámkapacitása igény szerint 40-60 db-os. A szerszámtár az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban is tud forogni, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elvégezhesse a soron következő szerszám előválasztását. A karnak köszönhetően a gép a főorsóból a tárba és a tárból a főorsóba egyidőben cseréli át a szerszámokat. 

Variálhatóság: 

Az SHB-SHM széria tagjai opcionálisan elláthatók: 

– Főorsón keresztüli hűtéssel,
 körasztallal
– pinolával,
– szerszám és munkadarab bemérővel,
– hőkompenzációs rendszerrel,
– forgácskihordóval,
– programozható síktárcsával,
– univerzál fejjel. 

 SHB sorozat katalógus letöltés

Ajánlatkérés erre a termékre!

FFG-Feeler CNC mozgóasztalos fúró-marómű