First hagyományos marógép

Rövid leírás

Hagyományos konzolos marógép egyszerű geometriájú, kis szériás munkadarabok gyártására. 

Adatlap

Részletes leírás

Gépváz: 

A First cég minden egyes öntött szerszámgép eleme magas minőségű Meehanite öntvényből készült. Az öntött vázszerkezet nagy merevséget biztosít a megmunkálás során. A forgácsolás közbeni merevség növelése végett a vezetékrendszereket valamennyi tengelyen a váz anyagából alakították ki.  

Vertikális Főorsó: 

Az NST 40-es főorsó egy elemből lett kimunkálva. Anyagát tekintve öntött Cr-Ni ötvözet. Két precíziós ferde hatásvonalú és egy radiális golyóscsapágy pozícionálja az orsót a szekrényben. Az orsó kúpjának belső felülete indukciós edzés után precíziós köszörüléssel lett készre munkálva a tartósság növelése érdekében. Az orsó kúpjának ütése 0,002mm alatt van. 

Vezérorsók: 

A holtjáték kiküszöbölése végett az orsó-anya párokat megfelelő mértékben elő lehet feszíteni. Így az irányváltásból adódó hibák mértékét redukálhatjuk. A keresztirányú vezérorsó a konzol belsejében középen lett elhelyezve, hogy megvédjék az orsót a káros szennyeződésektől, ezzel növelve annak élettartamát. 

Vezérlő: 

A vezérlő valamennyi kapcsolója a gépkezelő biztonsága végett alacsony feszültséggel üzemel. A kezelőpanel egy mozgatható karra van szerelve a kényelmes kezelés elősegítése céljából.  

Variálhatóság: 

First hagyományos marógép családja opcionálisan ellátható: 

– Vízszintes orsókihajtással,
– golyós orsókkal
– gépi előtolással valamennyi tengelyen,
– közvetlen útmérőkkel,
– automata kenőrendszerrel,
 hűtőfolyadék rendszerrel
– menetvágó egységgel. 

Ajánlatkérés erre a termékre!

First hagyományos marógép