FlatMaster® lemezegyengető gép

Rövid leírás

A FlatMaster® a síkpréselt, lézervágott, plazmavágott alkatrészeket másodpercek alatt majdnem teljesen feszültségmentessé teszi. 0,5mm-től 60mm vastagságig akár nagy szilárdságú alkatrészek és kivágásokkal tűzdelt lemezek egyengetésére ajánlott.

Adatlap
Fájlnév: ARKU FlatMaster katalógus
Fájlméret: 5 MB

Részletes leírás

  • Kicsitől a nagyig: 0,5mm-től 60mm lemezvastagságig
  • Megmunkálható alkatrészek széles palettája. A maximális alkatrész szélesség 800mm-től több mint 3000 mm-ig.
  • Nagy teljesítmény: Szervo-hidraulikus egyengetési rés vezérlés és hidraulikus túlterhelés elleni védelem a berendezés károsodásának elkerülése, és a reprodukálható minőség érdekében

A FlatMaster® berendezéssel az egyengetés egyszerű és gyors összehasonlítva azt bármely más egyengetési eljárással. A lemez vagy alkatrész számos váltakozó hajlításnak van kitéve a hidraulikus berendezésben. Az anyag gyorsan formálható. Síkpréselt, lézer- vagy plazmavágott alkatrészek egyengetését másodpercek alatt elvégezheti. Összehasonlításképp, a kézi egyengetés több perctől kezdve akár több óráig is eltarthat bárhol is végzik azt a világon.

Különösen gazdaságos, mert az egyengető az utómunkákat, mint például a hegesztés, hajlítás gyorsabbá és megbízhatóbbá teszi.

A FlatMaster®-t sikeresen használják többek között vezető építőipari gépgyártók, a daru technológia élenjárói, lángvágó specialisták, rozsdamentes és nemesfém megmunkáló vállalatok. Mindemellett tekercsek egyengetésére is kiemelkedően nagy számban alkalmazzák vevőink legnagyobb megelégedésére.

Rendkívül hatékony mert a követő megmunkálásokat, mint a hegesztés, hajlítás, formázás gyorsabban és megbízhatóbban lehet elvégezni.

Ajánlatkérés erre a termékre!

FlatMaster® lemezegyengető gép