Hagyományos síkköszörű

Rövid leírás

Klasszikus, fix oszlopos elrendezésű síkköszörű hidraulikus hosszirányú mozgással a kisméretű alkatrészek precíziós megmunkálásához. 

Adatlap

Ajánlatkérés erre a termékre!

Hagyományos síkköszörű

Részletes leírás

Vezetékrendszer és váz: 

Az asztal hosszirányú vezetékrendszerét előmunkálják, edzik, majd köszörülik a csúszóvezetékek összefekvő felületeit. Az asztal, az ágy, a hossz-szán, az oszlop is egy-egy egybefüggő egész darabból lett kialakítva. A vezetékek indukciós edzése után kettős megeresztésen estek át az öntvények, különös figyelmet fektetve a feszültségmentesítésre.  

Mozgások: 

Hossz- és keresztirányban két dupla V alakú vezetékezéssel bír a gép. A hosszirányú előtoló mozgás hidraulikus, a keresztirányú pedig automata. A függőleges tengely kézzel állítható, de rendelkezik gyorsjárattal felfele és lefele egyaránt. 

A főorsó: 

A precíziós magas merevségű főorsó szekrényes elrendezésű. Ez könnyebb hozzáférhetőséget és karbantartást jelent. A többszörös nagy pontosságú axiális és radiális súrlódásmentes csapágyazásnak köszönhetően a játék és az ütés minimális. Egy speciális ’greasefor-life’ csapágy kenőanyagnak és a megfelelő tömítésnek köszönhetően hosszú problémamentes munkaórákat visel el a csapágyazás. a főorsó ütése kevesebb, mint 0,0025 mm (T.I.R. teljes mutatókilengés). A Proth valamennyi főorsója csendes és rezgésmentes.  

 

Variálhatóság: 

PSGS széria tagjai opcionálisan elláthatók: 

– NC vezérlővel, 

– mágnesasztallal, 

– mérőlécekkel