PlateMaster® lemezegyengető gép

Rövid leírás

PlateMaster®: Elnyűhetetlen és gazdaságos

A PlateMaster® kifejezetten nagy lemezalkatrészek és vastag lemezek egyengetésére szolgál.

A PlateMaster® kifejezetten durva lemezek megmunkálására lett kifejlesztve. A rendszer képes akár rozsdás, szennyezett lemezek, vagy páncéllemezek kezelésére is.

Adatlap

Részletes leírás

Tökéletes felületek, sima és belső feszültségtől mentes munkadarabok: A PlateMaster® híres a nagy és vastag fémlemezek és alkatrészek megmunkálása során mutatott megbízhatóságáról és hatékonyságáról. A hidraulikus lemezegyengetőt arra tervezték, hogy gyors eredményt produkáljon alacsony belső feszültség és minimális selejt mellett.

  • Kifejezetten 4mm és 40mm lemezvastagság közötti, durva lemezek megmunkálásra tervezték.
  • A közepes és nagy méretű lemezek teljes spektrumát kezelni tudja, köszönhetően 3000mm-es szélességének.
  • A robosztus rendszernek semmilyen gondot nem okoz a rozsda vagy szennyeződés.

A PlateMaster® rendelkezik az ARKU meghatározó minőségi vívmányaival, úgy, mint a szervo-hidraulikus egyengetési hézag vezérlés és túlterhelés védelem. Ez garantálja az állandó, egyenletes eredményt és védelmet a károkkal szemben csakúgy, mint a FlatMaster® esetében.

Az egyengető egyszerű tisztíthatósága nagyon fontos, különösen nagy lemezek megmunkálása során, melyek gyakran rozsdásak, koszosak. A PlateMaster®-t kifejezetten nehéz körülményekre tervezték. A hidraulikus egyengető erősen ellenálló a szennyeződésnek és gyorsan, könnyen tisztítható. Még a rozsdás és szennyezett lemezek sem okoznak problémát a PlateMaster®-nek.

PlateMaster L ismertető

PlateMaster XL ismertető

PlateMaster XXL ismertető

 

Ajánlatkérés erre a termékre!

PlateMaster® lemezegyengető gép