Portál elrendezésű síkköszörűgép

Rövid leírás

Portál elrendezésű síkköszörű hidraulikus hosszirányú mozgással a nagyméretű alkatrészek precíziós megmunkálásához. 

Adatlap
Fájlnév: PROTH PSGP portál elrendezésű síkköszörűgép katalógus
Fájlméret: 5 MB

Ajánlatkérés erre a termékre!

Portál elrendezésű síkköszörűgép

Részletes leírás

Vezetékrendszer és váz: 

Az asztal hosszirányú vezetékrendszerét előmunkálják, edzik, köszörülik, majd hántolják a csúszóvezetékek összefekvő felületeit. Ez a nagy pontosságú kézi megmunkálás csökkenti aakadó csúszás jelenséget. A PSGC, PSGO és a PSGP szériák vázának valamennyi eleme mind ellenőrzött Meehanite öntvényből készült. A vezetékek indukciós edzése után kettős megeresztésen estek át az öntvények, különös figyelmet fektetve a feszültségmentesítésre.  

Mozgások: 

Hosszirányban két V alakú, keresztirányban két lapos fecskefark alakú vezetékezéssel bír a gép. A hosszirányú előtoló mozgás hidraulikus, a keresztirányú pedig a kialakítástól függően automata (AHR)/ szervohajtásos (CNC) 

Hidraulikus rendszer: 

A hidraulikus hosszanti asztalmozgás megoldása a szerszámgép piacon fellelhető egyik legkifinomultabb rendszer. A lágyabb mozgásforma, rezgésmentes és folyamatos, ezáltal kimagasló felületi minőséget lehet vele elérni. A rendszer szűrővel van ellátva, ami megtisztítja az olajat a portól és kosztol, ami csökkentené a berendezés elemeinek élettartamát. 

A főorsó: 

A többszörös nagy pontosságú axiális és radiális súrlódásmentes csapágyazásnak köszönhetően a játék és az ütés minimális. Egy speciális ’greasefor-life’ csapágy kenőanyagnak és a megfelelő tömítésnek köszönhetően hosszú problémamentes munkaórákat visel el a csapágyazás. a főorsó ütése kevesebb, mint 0,0025 mm (T.I.R. teljes mutatókilengés). A Proth valamennyi főorsója csendes és rezgésmentes.  

Variálhatóság: 

A PSGP széria tagjai opcionálisan elláthatók: 

– CNC vezérlővel, 

– mágnesasztallal, 

– vertikális fejjel 

 automata dinamikus kiegyensúlyozó rendszerrel.