Po Ly Gim svájci típusú eszterga Diamond sorozat

Rövid leírás

A géptípus sajátosságai: 

A hosszesztergák nevüket a nagy L/D arányú munkadarabok megmunkálhatósága miatt kapták. A kialakítás sajátossága, hogy a tengely irányú mozgást (Z tengely) a munkadarab végzi. A munkadarab kettős megtámasztást élvez, az egyik maga a főorsó, ami mozgatja a darabot tengelyirányban, a másik pedig a vezetőhüvely, amin át van vezetve a szálanyag. Mivel a támadási pont a megtámasztás közvetlen közelében helyezkedik el, ezért minimális a kihajlás lehetősége és így érhető el a karcsú darabok problémamentes gyártása. 

Adatlap
Fájlnév: Po Ly Gim svájci típusú eszterga katalógus
Fájlméret: 5 MB

Részletes leírás

Szerkezet: 

Az öntött vázszerkezet nagy merevséget biztosít a megmunkálás során. A mozgó elemek megvezetéséért lineáris vezetőlécek felelnek. A gördülő sínek a gépalkatrészek transzlációs mozgásának vezetőelemei. Fő előnyeik a nagy pontosság és merevség, a zökkenésmentesség. 

Mozgások: 

főorsó vezérelt tengelye mozgatja tengelyirányban a munkadarabot, a keresztirányú mozgásokat a főorsó felé a késtartó sor végzi. Az ellenorsó tengely irányú mozgásának köszönhető, hogy a gép képes átadni a munkadarabot az egyik orsóból a másikba. Ezen felül a mellékorsó oldalirányban is képes elmozdulni. A kialakítás különlegessége, hogy a két orsó egyidőben is képes dolgozni.  

Variálhatóság: 

széria tagjai opcionálisan elláthatók:
– ellenorsóval,
– Y tengellyel,
– B tengellyel,
– száladagolóval. 

Ajánlatkérés erre a termékre!

Po Ly Gim svájci típusú eszterga Diamond sorozat