ZMM hagyományos eszterga CU sorozat

Rövid leírás

Univerzális esztergák:

Minden gépen alaptartozéknak számít a szabványos metrikus, hüvelyk, modul és csigamenet esztergálására szolgáló vezérorsó és áttétel. Az esztergák többféle csúcstávolsággal (500 mm – 10 000 mm), és tengelymagassággal (165 mm- 705 mm) kerülnek forgalomba. Esztergáink masszívak, megbízhatóak és könnyen kezelhetők, a hosszútávú teljesítmény és a tartósság jegyében készülnek. A gyártás technológiája, a kiváló minőségű anyagok és a nagy múltú gyártók szabványosított alkatrészeinek felhasználása, valamint a folyamatos minőségellenőrzés képes kielégíteni a legmagasabb vevői igényeket is. Kínálatunk előnye a széles termékportfolió és megmunkálási lehetőség, a kiegészítő eszközök magas választéka, a kényelem és biztonság, továbbá a verhetetlen ár-érték arány.

Adatlap
Fájlnév: ZMM esztergagép katalógus
Fájlméret: 3 MB

Részletes leírás

Ágy:

Az ágy nehéz, sűrűn bordázott és merev. Anyagát tekintve szürkeöntvény, amely elnyeli a rezgéseket, megfelelő szintezés és működtetés mellett. Dupla prizmatikus, indukciósan edzett és pontosra köszörült vezetősínek kerültek kialakításra az ágy anyagából. A konstrukció kivehető híddal rendelkezik, amely eltávolítható nagy munkadarabok esztergálásakor.

Főorsóház:

Az öntött orsóház megfelelően bordázott és precízen megmunkált. Ez garantálja a vibrációmentes és pontos működést, nagy sebesség vagy nagy teljesítmény mellett.
Az indukciósan edzett, köszörült acél fogaskerekek olajfürdőben dolgoznak. Az edzett, pontosan köszörült és kiegyensúlyozott orsó szabványos furattal és homlokfelülettel készül, Cam lock kialakítással (opció), közvetlen vagy közvetett (felfogótárcsa) szerelési lehetőséggel a 3 pofás önközpontosító és a négy függetlenpofás tokmányokhoz. Az előfeszített orsócsapágyazás hosszútávon biztosítja a gép nagy pontosságát.

Keresztszán:

Az eszköz a keresztirányú és hosszanti mozgások kivitelezésére szolgál. Beépített biztonsági mechanizmussal van ellátva túlterhelés ellen, ami egy zárószerkezet segítségével megakadályozza a lakatanya és a vezérorsó, illetve a vonóorsó egyidejű kapcsolását. A szán alkalmas gyorsjárati mozgásra a hossz- és a keresztirányú tengelyeken.

Ajánlatkérés erre a termékre!

ZMM hagyományos eszterga CU sorozat