ZMM síkágyas CNC eszterga LCC 1000

Rövid leírás

CNC síkágyas esztergagép a nagy múlttal rendelkező, kivál gépgyártótól a ZMM Bulgáriától. Egyszerű geometriájú, közepes és nagyméretű munkadarabok gyártására.

LCC1000C

Vezérlő Siemens 840DSL
Főorsó (30kW), 700 fordulat/perc, ZF nyomatékfokozó, hidraulikus fék
Szerszámozás 8 tárhelyes hajtott szerszámos VDI50 revolverfej
Mozgástartomány elfordulás ágy felett: d1090mm, csúcstáv: 3000mm
Tokmány d500mm tokmány
Extrák hidraulikus hajtású szegnyereg

 

Adatlap
Fájlnév: ZMM LCC800_LCC1000_LCC1250 műszaki adatlap
Fájlméret: 160 KB

Részletes leírás

A ZMM Síkágyas CNC eszterga és Ciklikus CNC eszterga:

CNC esztergáink Siemens, Heidenhain, Fanuc és Fagor vezérlőrendszerrel és meghajtással kaphatók. A CNC esztergák maximális ágy fölötti elfordulása D 500, 890, 1090 és 1320 mm. Úgy tervezték, hogy széles körű esztergálási műveleteket hajthassanak végre közepes, nagy és extra méretű alkatrészeken kis- és közepes sorozatú gyártásban.

Gépágy:

Nehéz, sűrűn bordázott és merev az ágy. Anyagát tekintve szürkeöntvény, amely elnyeli a rezgéseket, megfelelő szintezés és működtetés mellett. A dupla prizmatikus vezetősínek indukciósan edzettek és pontosra köszörültek.

Főorsóház:

A ZMM két különböző síkágyas CNC eszterga szériával rendelkezik: az LT-vel és az LCC-vel. Az LCC széria fokozatmentes hajtással és egy kétfokozatú ZF hajtóművel van ellátva a nyomaték fokozása végett, míg az LT széria fokozatmentes hajtása négy alfokozattal biztosítja a forgácsoló főmozgást. Az edzett, pontosan köszörült és kiegyensúlyozott orsó szabványos furattal és homlokfelülettel készül, ASA-A2 kialakítással (opció), közvetlen vagy közvetett (felfogótárcsa) szerelési lehetőséggel a 3 pofás önközpontosító és a négy független pofás tokmányokhoz. Az előfeszített orsócsapágyazás hosszútávon biztosítja a gép nagy pontosságát.

Keresztszán:

A keresztszán mindkét széria alapgépei esetén MD1-es gyors cserélős szerszám megfogással rendelkezik, három 40×40-es késtartó és egy d50-es furatkéstartó fejjel. Igény esetén a gép felszerelhető egy négy tárhelyes, függőleges tengelyű Baruffaldi vagy egy nyolc tárhelyes, vízszintes tengelyű Duplomatic revolverfejjel.

LT 660 760 860 sorozat műszaki adatlap letöltése

LT 800 1000 1250 sorozat műszaki adatlap

 

Ajánlatkérés erre a termékre!

ZMM síkágyas CNC eszterga LCC 1000