Keresés
Close this search box.

A Gordiusz Alfa Kft. vállalati támogatásával most olyan lehetőséget kínálunk, amely kiemelkedő segítséget nyújt a vállalkozásoknak az aktuális inflációs környezetben.

A Gordiusz Alfa Kft. olyan kulcsfontosságú megoldásokkal áll a piac szolgálatában, amelyek sorsdöntő hatással bírnak iparágunk fejlődésére. 24 éve foglalkozunk a vállalatok támogatásával, mivel tudjuk, hogy azok hosszú távú fennmaradása a beruházások és fejlesztések minőségétől függ.

Az általunk megalkotott új finanszírozási forma lehetőséget nyújt a résztvevő cégeknek, hogy az Ipar 4.0 kihívásaira azonnali válaszokat adjanak a fejlődésükhöz szükséges gépek vásárlásával.

A pályázat részletei

A Gordiusz Alfa Kft. által a beszállító gyárakkal és támogató bankokkal közösen összeállított konstrukció keretében 1,5%-os lízing kamattal lehet európai raktárkészletről elérhető gépeket beszerezni. A pályázat feltételeként a lízing során megvásárolt gépet 2023. december 15-ig át kell venni.

A Gordiusz Alfa Kft. finanszírozási programjának célja, hogy segítsük a vállalkozások fejlődésében, és a lehető legkedvezőbb feltételeket biztosítsuk ügyfeleinknek.

A támogatásunk egyrészt a Kavosz közreműködésével érhető el, ami lehetővé teszi, hogy a kamat mértéke ne 18%, hanem mindössze 5,9% legyen. Ezen felül az extra támogatással is tovább segítjük Önt. Ezt az extra támogatást úgy nyújtjuk, hogy beszámítjuk azt az önerőbe, amelyet a lízingcég előír. Tehát a Bank felé az igazolt önerőméretet adjuk át, míg Ön csak a kamattámogatással csökkentett összeget köteles kifizetni.

Ez a finanszírozási megoldás lehetővé teszi előre kifizetni a támogatást 3 vagy 5 év időtartamra, ami gyakorlatilag a támogatás összegének előzetes átvételét jelenti. Fontos megjegyezni, hogy ha 3 évet választ, akkor a Gordiusz Alfa Kft. felé jelentős előnyöket élvezhet, hiszen ebben az esetben alacsonyabb összegű támogatást kell kifizetnie.

Hadd mutassak be egy példát a támogatás működésére:

Gép ára: 400 000 euró
Önerő: 20% (80 000 euró)
Kamat: 55 000 euró (extra támogatással 10 000 euró)
Támogatás összege: 45 000 euró

Ez azt jelenti, hogy a fizetendő összeg 35 000 euró lesz, ami az önerőre vonatkozik. Fontos kiemelni, hogy amennyiben magasabb az önerő, például 30%-ot, akkor az az ügyfél számára is előnyös lehet, hiszen így a kamatfizetés csökken, és az összesen fizetendő támogatás is kedvezőbb lehet.

Kik vehetnek részt pályázatunkban?

  • Azok, akik még nem használták ki teljesen a Kavosz hitelkeretüket.
  • A Kavosz által megítélt hitelkeret és az önerő fedezik a gép értékét.
  • A Kavosz jóváhagyta a hitelkeretet – ebben a Gordiusz Alfa Kft. szakértő kollégái segítséget nyújtanak.

Számítunk jelentkezésére, ha:

  • beruházna, de nincs elég rendelkezésre álló összeg hozzá
  • van megrendelése, de nincs hozzá megfelelő gépe
  • fejlesztené a meglévő technológiát
  • új technológiát vezetne be
  • pontosan szeretné tudni a termelés költségeit és optimalizálná a termelési folyamatokat

Ha szeretne többet megtudni erről a kihagyhatatlan lehetőségről, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Kollégáink naprakész információkkal segítik önt a vállalkozásának fejlődésében, előrehaladásában.

Amennyiben érdekli a pályázat, töltse ki űrlapunkat.

[contact-form-7 id=”d228ba2″ title=”1 kapcsolatfelvételi űrlap”]