ZMM síkágyas esztergagépek

ZMM Bulgaria esztergagépek

Síkágyas eszterga kínálatunkban Európa egyik legkiválóbb gépgyártója, a nagy múltú bolgár ZMM CNC vezérlésű, hagyományos kivitelű és az olajipar számára kifejlesztett eszterga gépei is megtalálhatóak.
ZMM-Bulgaria Holding AD-t azért hozták létre, hogy megszilárdítsák és fejlesszék a több mint 70 éves tapasztalatra épülő bulgáriai gépgyártó vállalatok értékes hagyományait.

Hagyományos esztergák

A hagyományos esztergák (CU sorozat) többféle csúcstávolsággal (500 mm – 10 000 mm), és tengelymagassággal (165 mm- 705 mm) kerülnek forgalomba. A gépek masszívak, megbízhatóak és könnyen kezelhetők, a hosszútávú teljesítmény és a tartósság jegyében készülnek.

CNC vezérlésű esztergagépek

Egyszerű geometriájú, közepes és nagyméretű munkadarabok gyártásához.
A ZMM két különböző síkágyas CNC eszterga szériával rendelkezik. Az LCC sorozat fokozatmentes hajtással és egy kétfokozatú ZF hajtóművel van ellátva a nyomaték fokozása végett, míg az LT széria fokozatmentes hajtása négy alfokozattal biztosítja a forgácsoló főmozgást. 

Olajipari esztergagépek

A kőolajipari esztergák az olaj- és gázipari csövek és csőszerelvények esztergálására szolgálnak. Ezek a gépek sokféle esztergálási műveletre alkalmasak, ideértve a metrikus, a hüvelykes, a modul és a csigamenet gyártását is.

katalógus letöltéséhez kattintson a képre
Megosztás